shutterstock transformationshutterstock transformation

va provoc: destul cu vorbele, hai si ceva fapte – transformati-va ziua!

intr-o zi in care s-a vorbit mult despre o Romanie mai buna si mai frumoasa, am indrazneala sa va provoc.

nu cred ca schimbarea Romaniei o sa vina din cer, ca o sa ne salveze altii de lucrurile pe care noi le facem gresit. cred in Romania care se schimba frumos, in bine, din gesturi mici cu oameni mari.

asa ca va provoc: pina miine la ora 14.00 faceti o transformare a zilei voastre. bucurati pe cineva din jurul vostru, faceti o fapta buna, transformati ceva la voi ce stiti ca nu e ok, dati o prajitura sau un kilogram de fructe unui batrin care locuieste in acelasi bloc cu voi. FACETI CEVA BUN!

pentru ca transformind in mai bine lumea din jurul vostru, chiar si cu un gest mic, o sa va fie si voua bine, dar si mult altora.

prin tragere la sorti primiti invitatii la Transformation Event by Absolut si puteti vedea in concert un artist care a ales sa mearga pe drumul lui, transformindu-si viata lui si a celor din jurul lui Woodkid.

*
iata primele 3 cistigatoare ale invitatiilor la concert.

Andra a facut pizza si… nu i-a iesit asa de aratoasa precum isi dorea insa a fost foarte gustoasa. Asa ca a lasat-o cu un biletel in bucatarie, la serviciu, pentru colegi.

Victoria s-a gindit sa inveseleasca atmosfera de la birou, lucreaza intr-un call center unde rezolva situatii de urgenta pentru clienti din intreaga Europa, cu un mesaj special pentru o colega

Anamaria avea o zi mohorita la birou si “era o stare care se raspindea” asa ca… uite ce a facut.

*
lumea devine mai buna daca o facem noi mai buna. lumea e mai frumoasa daca o facem noi mai frumoasa.
trimiteti-mi fotografiile voastre pina miine la ora 14 si joi mergeti la concertul lui WoodKid, Transformation Event by Absolut.

puteti sa lasati link la fotografia pe care o puneti pe facebook intr-un comentariu, sau puteti sa mi-o trimiteti direct pe mail la cristina.bazavan la gmail.com. multumesc

 

foto cover: shutterstock

One Comment Published

[…] va provoc: destul cu vorbele, hai si ceva fapte – transformati-va ziua! […]

Leave a Comment


× 4 = twelve


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!