Facebook_like_thumbFacebook_like_thumb

o carte despre facebook pe care trebuie sa o cititi

in citiva ani, Facebook-ul a schimbat mintea oamenilor intr-un mod incredibil.

stiu ca sunt printre voi unii care sunt preocupati de cite like-uri primeste o postare.

stiu situatii aberante in care a fost rostit “iti dau un like daca imi dai un like la o postare” (!!!!)  si ofer aproape zilnic consultatii despre cum sa sune cite un status ca sa ia cit mai multe like-uri. rareori ma intreaba cineva cum sa sune ca sa fie mai util pentru cei care citesc, sa ofere de fapt o informatie utila si sa nu fie un urlet virtual despre propriul eu.

sunt studii care te socheaza despre cum oamenii asteapta validarea pe facebook si cit de important e pentru unele persoane sa fie bagate in seama acolo.

ei bine, e momentul pentru next level: eficienta pe FB

*

Alexandru Negrea a scos o carte despre Marketing si Comunicare pe Facebook in 2014. e foarte utila companiilor si celor care sunt persoane publice si folosesc Facebook-ul ca pe un canal de comunicare, dar e foarte utila si pentru cei care vor audienta – cele 15 min de celebritate virtuala pe Facebook – si nu stiu cum sa o obtina. cartea poate fi descarcata gratuit de aici

*

De fiecare data cind am o problema legata de Facebook il intreb pe Alexandru. Cind am vrut sa facem ordine pe pagina de Facebook a trupei VUNK, tot Alexandru a venit si ne-a dat consultatii. Cred ca daca e cineva in Romania care sa stie sa foloseasca cel mai bine Facebook la potentialul sau, dar cu etica, structura si strategie, acela este Alex Negrea.

Asa ca va invit sa cititi cartea lui. Stiu ca bloggerii sau cei care lucreaza in Social Media pentru diverse companii/agentii o vor face pentru ca il cunosc pe Alex, i-au ascultat prezentarile si stiu ca el este expertul din RO pe aceasta tema. nu pentru ei scriu asta, ci pentru voi cei care petreceti mai mult timp pe facebook decit cu prietenii.

pentru ca mai devreme sau mai tirziu o sa rivniti si voi dupa o validare cit mai mare in acest spatiu virtual.

3 Comments Published

10 years ago / Reply

Mulţumesc pentru recomandare, Cristina. Venind din partea ta înseamnă mult.

10 years ago / Reply

am citit-o azi noapte. n-am scris pe necitite:)

8 years ago / Reply

Buna Alexandru,

Felicitari pentru activitatea ta deosebita, dar si pentru firma de social media, sper ca intr-o zi sa ajung la cursurile tale; din motive personale nu pot veni acum in Bucuresti, dar sper sa reusesc la un moment dat, mai ales ca imi place foarte mult planul de abordare.

Am incercat sa descarc cartea ta, dar nu am reusit. Ai putea sa imi trimiti si mie cartea? Multumesc si astept raspuns pe cristina@badan.ro
Iti multumesc anticipat si mult succes in planurile ce doresti sa le intreprinzi, care banuiesc ca nu sunt putine 😉

Leave a Comment


5 − = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!