suport luminarisuport luminari

10 obiecte din lemn pe care s-ar putea sa le vrei acasa

n-am citit nimic despre ce prevad oamenii de meserie despre noul an chinezesc, dar imi place in avans – e anul calului de lemn, n-are cum sa fie rau.

caii sunt unele dintre cele mai frumoase animale, iar lemnul e una dintre comorile noastre…
uneori o folosim cum trebuie, alteori nu.

eu am o sensibilitate aparte pentru lemn: cind imi aleg casa in care sa locuiesc (stau cu chirie), primul lucru pe care-l intreb este “are parchet?” si ma refer la parchetul acela vechi pe care sa-l simt cu talpile goale.

prefer oricind mobilierul din lemn si, cu doua mici exceptii – un stander de haine si o etajera, tot mobilierul din casa mea e din lemn. in plus, inca mai caut un anume balansoar din lemn vechi pentru acasa. stiu cum arata, e in mintea mea desenat si stiu ca o sa-l gasesc cindva.

asa ca ma bucur ca e anul “de lemn”, n-are cum sa fie rau – lemnul e cald, iti da energie, are un miros foarte senzual si e foarte foarte placut la atingere.

iata 10 obiecte din lemn… altfel pe care le-am tot colectat intr-un folder intru inspiratia pentru decorari de interior. pentru cind ma apuca sa fac schimbari prin casa sau… pentru cind ma voi muta intr-o casa mai mare (aspirationale adica)

 

 

Leave a Comment


eight × 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!