cartecarte

Free Ebook: 50 de opinii despre dragoste si iubire – vol 1, femeile

iata un ebook S!MPA parte dintr-un experiment; aceeasi intrebare cu raspunsuri de la fete – femei de la 5 la 54 de ani.

ebook-ul e conceput ca in cazul in care va place una dintre opinii sa o puteti lua independent din carte si sa o postati/pastrati.

e un ebook care se citeste intr-o jumatate de ora si vorbeste despre o experienta de viata intinsa pe o jumatate de secol.

sper sa va bucure si sa va incarce de bine si de frumos, cum mi s-a intimplat mie cind am asezat una linga alta toate declaratiile pe care le-am primit.

inca o data multumiri tuturor celor care au facut posibile raspunsurile: mamelor care si-au intrebat fetele, doamnelor si domnisoarelor care si-au pus sufletul in doua paragrafe pe mail, Feliciei Macaneata (Prestigio) pentru ca o simt aici, pe blog, mereu.

4 Comments Published

10 years ago / Reply

Foarte frumos si emotionant. Am citit pe nerasuflate….cred ca in 15 min. Si am ramas cu zambetul pe buze. Sunt si eu mama de fetita….si iubesc, indragostesc, si ma transform din an in an…..Felicitari!
Mi-ar fi placut chiar sa fie un film cu declaratiile inregistrate, cu reactii si emotii, dar probabil ca e mult mai greu de realizat.
Felicitari, e un ebook cald si emotionant!

10 years ago / Reply

De ce te-ai oprit la 54 de ani?

10 years ago / Reply

pt ca acolo se faceau 50 de opinii:)

[…] spus femeile puteti citi aici. ce-am remarcat adunind opiniile barbatilor mi se pare insa a fi ca o lumina care se aprinde pe […]

Leave a Comment


seven × 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!