ciocolata magicaciocolata magica

te pot ajuta sa multumim oamenilor frumosi cu o ciocolata minunata

una dintre bucuriile mele mari e sa multumesc unor oameni care nu se asteapta sa primeasca multumirile mele pentru ca habar nu au ca au facut ceva care m-a marcat pe mine intr-un fel.

obisnuiesc sa scriu autorilor ale caror carti m-au impresionat foarte tare, sa le transmit mesaje de felicitari actorilor care m-au impresionat sau sa le multumesc oamenilor care au facut fapte bune care au miscat putin lumea din jur. de fiecare data ma gindesc ca trebuie sa fie o mica bucurie ca iti multumeste cineva din alt colt de tara sau de lume, fara sa aiba niciun alt interes decit sa-ti spuna ca pentru o clipa, o ora sau o zi i-ai adus o oaza de bucurie in viata.

astazi am multumit doamnelor de la OMA VISION cele care au facut ca anul trecut Festivalul Enescu sa-mi fie si mie accesibil; Oana Marinescu si colegele ei au facut strategia de comunicare a festivalului Enescu care nu doar ca a ajuns in toata presa internationala si-am avut motive sa fim mindri ca suntem romani, dar au si facut festivalul un spatiu relaxat, in care comunicarea moderna permitea novicilor ca mine sa vrea sa incerce sa testeze muzica clasica.

editia 2013 a festivalului Enescu a fost cea in care am vazut, live, mai multe concerte de muzica clasica decit in toata viata mea (si-am avut un unchi compozitor care a incercat multe in aceasta directie) si-a fost momentul in care mie mi s-a dezghetat mintea (poate inima) in ceea ce priveste muzica clasica.

si stiu ca le datorez asta doamnelor de la OMA VISION.

astazi am fost sa le multumesc. mi-am pus mesajul pe o ciocolata Heidi (“Cu voi Romania are magie. Multumesc”) , mare mare, si am fost la ele la birou. Gestul meu e parte din campania Mesagerii Sentimentelor in care ciocolata Heidi devine mesager – suportul mesajelor frumoase pentru oameni frumosi.

 

 

si tu poti face o asemenea surpriza. imi spui o poveste despre un grup de oameni frumosi carora ai vrea sa le multumesti si ce mesaj ai vrea sa fie scris pe ciocolata pe care sa o primeasca.

eu ma duc la ChocoWorld Heidi fac o ciocolata  special pentru ei si ma duc si le-o duc personal surprinzindu-i.

iti astept povestile aici, printr-un comentariu. luni ma duc sa fac prima surpriza; ar putea fi mesajul tau catre oamenii frumosi pe care vrei tu sa-i bucuri.

*

Chocoworld (Bdul Biruintei nr. 87, Pantelimon), locul unde aceste mesaje si ganduri frumoase se transforma in ciocolata este laboratorul Heidi. Aici oricine isi poate face ciocolata personalizata sau poate participa la seminarii pentru a invata cum se prepara ciocolata si pralinele. poti afla detalii aici.

 

10 Comments Published

10 years ago / Reply

Eu vreau sa le multumesc oamenilor care au grija de copilasii de la Casa de Copii “The Door” Mogosoaia pentru ca fara ei acei micuti nu ajungeau olimpici, iubitori de carte si frumos, dornici sa devina actori si cantareti. Ma inclin!

10 years ago / Reply

Eu vreau sa le multumesc bunicii mele si matusei pentru ca fara ele nu puteam ajunge ceea ce sunt astazi 🙂

10 years ago / Reply

Eu imi doresc sa-ti pot multumi chiar tie (stiu ca te vei incrunta caci nu-ti plac laudele, insa nu este asa ceva; te apreciez extrem de mult – ca sa nu se inteleaga gresit). Poate intr-o buna zi voi avea ocazia sa-ti pot povesti si motivul.

10 years ago / Reply

Eu aș vrea să-i mulțumesc lui Emanuel Ungureanu (de la asociația pentru empatie și solidaritate Claudia Safta din Cluj) pentru luptele pe care le duce alături de copii care fac dializă în Cluj, pentru stoicismul pe cre îl demonstrează, pentru sensibilitatea cu care îmi aduce de fiecare dată o lacrimă fină în ochi și pentru faptul că avem nevoie de oameni ca el în România. Emanuel este omul care mă face să cred că mai există o șansă în România, că mai există lideri care pun mai presus binele altora și care luptă zi de zi cu un sistem care pare să-și fi pierdut și ultima speranță.
Îi mulțumesc pentru că există și pentru că mă inspiră.

10 years ago / Reply

Eu ii multumesc batranelului care canta in fiecare dimineata la fluer, pe o banca in drumul meu spre servici. In fiecare dimineata imi aduce zambetul pe buze.

10 years ago / Reply

Eu vreau sa-i multumesc trupei Travka, pe care am descoperit-o cand nu mai exista, care m-a bucurat cu o impacare in 2010 si pe care de-atunci am prins-o in concerte cand aveam nevoie. Muzica lor vine cu vindecare, versurile deschid minti, iar concertele lor imi dau mereu o energie sora cu incurajarea de a merge mai departe.

10 years ago / Reply

Eu as vrea sa ii multumesc Alexandrei Usurelu.Motivul este foarte simplu m-a reinvatat ce inseamna sa te bucuri de viata si pentru ca este un om tare minunat!

10 years ago / Reply

Eu as vrea sa le multumesc baietilor de la Foto Union, Cristi si Radu, pentru toate campaniile frumoase pe care pe realizeaza pentru noi. Mesajul ar fi “De fiecare data surprindeti zambetele si privirile cele mai frumoase! Va multumesc”

Multumesc si tie, Cristina, pentru initiativa si pentru poate postarile de pe blog!

Cu drag,
Claudia

[…] am primit mulțumescul tău. Prin intermediul Cristinei Bazavan, care știe întodeauna – vezi aici cum – să pună lucrurile în lumina bună. Îți spun, mi-a umplut inima de bucurie. Atît […]

10 years ago / Reply

Buna Cristina,

Vreau sa ii multumesc lu Akos Faff, sunetistul trupei Vunk, pentru ca este unul dintre oamenii care face posibile evenimentele senzationale la care luam parte, si pentru ca uneori ii aplaudam prea putin pe cei care nu se vad pe scena. Mesajul meu este “Multumesc, Akos, pentru ca ii faci auziti pe altii”. Multumesc, Cristina, pentru initiativa.
R.

Leave a Comment


× 4 = twenty four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!