gutuigutui

un buchet de flori S!MPA – ce ati alege?

astazi am muncit citeva ore bune sa gasesc cele mai simpa combinatii pentru a crea un buchet de flori care se va afla intr-un concept store floral, Flowercraft – la vinzare – incepind de zilele viitoare.

prietenii mei cind au auzit de provocare au zis “ok, o sa fie ceva cu multe frezii”, stiind o istorie personala cu aceste flori

ei bine, iata combinatiile la care m-am gindit:

frezii albe, lacramioare si… menta.

in limbajul florilor ar insemna  “prietenie care dureaza” (freziile), reintoarcerea fericirii (lacramioarele) si caldura sentimentelor (menta). e un buchet pe care l-as oferi (daca as fi barbat) femeii pe care din prietena o vreau iubita. sau pentru situatiile in care vrei sa reinvie iubirea intr-un cuplu in care e mai multa prietenie decit pasiune.

anemone roz, mirt si… oregano

adica “radiezi de fericire” (anemonele), mirt (iubire), bucurie (oregano) – genul de buchet pe care-l daruiesti cind iubirea e, ca sa fac un joc la tema, in floare.

 

am vrut ca fiecare buchet sa contina si o planta aromatica, de bucatarie daca vreti, pentru a fi mai “organic”/puternic mesajul. e ceva ce poate merge pina dinauntrul tau:)

acum trebuie sa ma hotarasc. nu cred ca ma lasa sa fac doua buchete si nu ma pot decide ce sa aleg.

voi ce ati alege in locul meu?

*

in fotografia de sus e o floare de gutui care inseamna tentatie 🙂

10 Comments Published

10 years ago / Reply

Anemone, mirt, oregano

10 years ago / Reply

Frezii, lacramioare si menta… foarte tentant

10 years ago / Reply

Frezii, lacramioare si menta

10 years ago / Reply

fara discutii…frezii, lacramioare si menta.

10 years ago / Reply

Lacramioare!!!

10 years ago / Reply

Eu as alege anemone, mirt si oregano. Pentru mine oregano e chiar de nedespartit in aproape toate bucatele, iar anemonele sunt noua mea dragoste.

10 years ago / Reply

lacramioare cu menta 🙂

10 years ago / Reply

Frezii! Delicatețe si miros imbietor..

10 years ago / Reply

Cand vad frezii, automat ma gandesc la tine 🙂 asa ca as alege frezii albe, lacramioare si menta…(si pentru ca as vrea sa primesc acest buchet de la “un prieten” :D)

[…] nu seamana integral cu buchetul cu care plecasem in minte de acasa, cel pe care sa-l daruiesti unei prietene pe care vrei sa o transformi in iubita sau pentru a reinvia iubirea intr-o relatie in care s-a ajuns la mai multa prietenie decit orice altceva. detalii despre el aici […]

Leave a Comment


1 + nine =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!