shutterstock_106052777shutterstock_106052777

de astazi pun la cale intilniri nepretuite

nu pastrez in minte decit momentele de bucurie, intimplarile cu super emotii pozitive; nu stiu de ce, asa e setata mintea mea.

pot descrie in detaliu cum erau imbracati oamenii, ce au spus, ce gesturi au facut intr-un context pozitiv emotionant, dar e nevoie de foarte multe amanunte din partea cuiva ca sa-mi aduc aminte partial vreo intimplare cu context negativ.

si una dintre marile mele bucurii e sa creez pentru altii asemenea momente memorabile.

*

de astazi incep din nou experimentul MasterCard Elite, de data aceasta cu un nou concept: intilniri nepretuite. “partner in crime” e ca si anul trecut prietena mea, Noemi Revnic.

(poti citi aici ce experimente MasterCard Elite am facut in anii trecuti)

de data aceasta, oameni pe care eu ii admir vor avea parte de intimplari la care ei au visat sau pe care si le-au dorit. totul se va invirti ca si in anii trecuti in jurul locurilor care apar in catalogul, ajuns la numarul 5, cu locatii partenere ce ofera discounturi si experiente memorabile tuturor celor care sunt posesori de card MasterCard premium sau corporate.

catalogul s-a lansat joi, iar posesorii de MasterCard gasesc in el citeva surprize frumoase.

 *
pentru urmatoarele 2 luni, oameni frumosi vor avea parte de intilniri nepretuite pe care eu le voi intermedia. ei habar nu au ce li se va intimpla, dar voi veti afla povestile imediat cum se vor fi intimplat.

*

foto shutterstock, cuvint cheie “priceless”:)

One Comment Published

10 years ago / Reply

ce frumos!!! stii ca am printat articolul de acum citiva ani despre mine?? Orient Expresul din viata noastra…<3

Leave a Comment


× 5 = twenty five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!