o-SELF-EXPRESSION-570o-SELF-EXPRESSION-570

tin un workshop de branding personal exclusiv pentru femei

glumesc si spun ca in alta viata (adica in prima parte a vietii mele profesionale) m-am jucat cu brandurile – Europa Fm, Radio 21 sau Radio Guerrilla, dupa care am scris despre ele, iar acum ma joc din nou cu brandurile care se aud la radiouri (asta pentru ca, printre altele, fac parte din echipa de comunicare a trupei VUNK)

in ultimii doi ani, am intilnit citeva zeci de oameni – de la actori pina la manageri in multinationale – care imi spuneau “am nevoie de un brand personal, ajuta-ma pentru ca a venit vremea sa merg pe drumul meu, sa fiu antreprenor/ freelancer si nu pot daca nu am un brand personal puternic.

am lucrat la brandurile personale ale citorva oameni dar le-am spus si lor, cum spun/scriu si aici: brandul personal nu se ingrasa in ajunul plecarii dintr-o companie. se construieste in timp, in mod constant, coerent cu ceea ce vrei sa faci in viata.

si, de cele mai multe ori, daca faci toti pasii corecti, nu mai vrei sa pleci din companie pentru ca oamenii te apreciaza atit de mult pentru aptitudinile tale incit nu vor “sa-ti dea drumul”.

*

joi, 27 martie, pentru prima data fac exercitiile de branding personal pe femei care nu sunt nici artisti si poate nici manageri. femei care spun “nu pot sa ma laud cu munca mea”, “nu stiu sa ma vind”, “nu sunt apreciata la munca pentru ca intotdeauna mi-a fost rusine sa spun cu voce tare care a fost contributia mea la un proiect”, “nu ma vad din multime pentru ca sunt timida” etc

e un workshop de 2 ore si jumatate pe parcursul caruia toate participantele isi vor stabili, prin exercitii, valorile din brandul personal si isi vor face o strategie de comunicare a propriei persoane.

sunt pasi foarte simpli care pot aduce mult confort la locul de munca sau in viata personala pentru simplu fapt ca stii ca esti vazuta si apreciata.

detalii despre inscrierea la workshop (care se desfasoara in cadrul proiectului Femeile merita) puteti gasi aici.

ne vedem la lectii:) le facem impreuna.

 

2 Comments Published

10 years ago / Reply

Super tare! Chiar mi-ar fi de folos pentru ca ajung aproape intotdeauna sa ma simt “ultima gaina”, dar ca de obicei, nu am cum sa ajung in locurile in care imi doresc 🙁

[…] tin un workshop de branding personal exclusiv pentru femei […]

Leave a Comment


three × 2 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!