blanchettblanchett

in the mood for Cate Blanchett

astazi am vorbit mult despre Cate Blanchett cu cineva care a avut placerea si onoarea sa o cunoasca.
imi spunea ca e o femeie foarte practica si ca a fost foarte implicata in administrarea si managementul Teatrului National din Sydney (unde a fost director artistic pina in 2012) si ca ar merita genul de publicitate pe care o are Kevin Spacey cu teatrul Old Vic.

Spacey are insa avantajul ca are o companie de teatru, de fapt managementul ei inca un an, intr-un oras care e cunoscut pentru istoria lui in teatru si care e foarte accesibil turistilor , pe cind Blanchett locuieste in Australia si turistii nu ajung la fel de usor acolo. si nici actorii americani sau europeni pentru a juca in productii speciale.

vineri la Cannes, Blanchett a vorbit despre cum guvernul australian a ratat ocazia sa inteleaga semnificatia culturii in diplomatie si in relatiile internationale, tinind un speech foarte puternic in timpul conferintei de presa a filmului How To Train Your Dragon 2.

cum tot am povestit despre ea si despre sotul ei, Andrew Upton (regizor si dramaturg) m-am gindit sa pun aici citeva fotografii cu Blanchett.

One Comment Published

10 years ago / Reply

In UK apar periodic materiale despre Cate Blachett si teatrul pe care il conduce. Multe dintre ele in publicatii prestigioase cum ar fi cel din “Intelligent Life” (editata de “The Economist”) care este disponibil integral la ei pe site:

http://moreintelligentlife.com/content/arts/jo-lennan/cate-blanchett-theatre-boss?page=full

Leave a Comment


5 + four =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!