miley_cyrus_jesse_vma_2014miley_cyrus_jesse_vma_2014

In culisele strategiei lui Miley Cyrus la VMA 2014

Fact: Miley Cyrus se duce la Video Music Awards cu un frumusel hipsteros care se dovedeste ca e un homeless.

si care, cind trebuie sa ridice un premiu in dreptul lui Miley,  citeste cu emotie si sfiala un text intins pe 3 pagini despre cum cintareata sprijina oamenii fara adapost…. lacrimi si suspine.

Meaning: ce oameni buni suntem, cum ne folosim notorietatea pentru ceva bun.

Rezultat? Stiri in care se vorbeste despre maturitatea lui Miley.

 

Context: Echipa lui Miley avea de depasit o granita, anul trecut la VMA fusese artista care generase cele mai multe comentarii in toata istoria ceremoniei (va mai amintiti filmul cu ea dansind “indecent” intr-un sort si o bustiera nude?).

N-ar mai fi surprins pe nimeni daca ar fi mers in aceeasi directie, a controversei, a nuditatii, a sexualitatii. N-ar mai fi fost newsworthy.

Dar nu se puteau lupta cu niste cifre uriase (chiar daca ei le-au realizat) si-asa ca au ales o strategie in doi pasi.

Pasul 1, premiile VMA si homeless-ul cu zimbet perfect, foarte potrivit pentru o reclama la jeans. Pasul 2, cind toata lumea se va fi linistit, ba chiar si cind premiile EMMY se vor fi dus ( la tv si la reviste e un spatiu limitat alocat stirilor trivia): homelless-ul frumusel e un infractor cautat in Oregon.

Rezultatul? o noua serie de stiri de la TIME pina la NBC  .

Fact: Echipa lui Miley nu doar ca a facut casting ca sa aleaga un homeless “aspirational – de luat acasa” ca sa genereze simpatie in public si printre fanii ei, dar si fotografii bune in presa, ci si a cautat un homeless cu o poveste controversata pe care si-au asumat-o ca sa beneficieze din plin de ea. Iar geniul din spatele strategiei lui Miley, Larry Rudolph, a invatat dupa experienta Britney Spears ca se poate mai bine, mai mult si mai rafinat.

Meaning: Bine ati venit in jungla showbiz -ului. In Ro, suntem la ani lumina de cum se face meseria asta in liga mare.

(nimeni din Romania nu ar fi avut curajul asta si n-ar fi gindit mai departe de o aparitie intr-un show, aparitie cu scintei sau nu)

Daca vreti sa cititi despre Larry Rudolph puteti gasi aici un articol frumos.

One Comment Published

10 years ago / Reply

Aah!! Va ador! In sfarsit cineva care si-a dat seama de toata mizeria asta..
Chiar acum cateva zile postasem pe fb in legatura cu acest subiect, precum ca totul a fost o inscenare si ca domnisoara este o mare falsa si etc.. bineinteles ca a existat si o persoana care “a sarit” pe mine aducand fel si fel de argumente aberante (probabil fan infocat Miley). :))
Dar ma bucur ca exista si oameni care tin ochii deschisi! Big up! 🙂

Leave a Comment


three + = 10


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!