Picture Shows: DynamoPicture Shows: Dynamo

Concurs: Vrei sa vii cu mine sa-l intilnesti pe unul dintre cei mai tari magicieni din lume?

Stiti ca imi plac magiile mici din lumea asta mare; intimplarile acelea pe care le ai in fata si te minunezi ca sunt reale.
Prietenii mei stiu ca mi se intimpla des sa am in jurul meu genul acesta de intimplari magice – sincronicitati. Asta e magia din viata, dar imi place foarte foarte mult si magia de pe scena – cu magicieni sau nu (actori, muzicieni etc).

Cei de la Discovery Channel Romania stiu toate astea, precum si admiratia mea pentru oamenii care isi depasesc limitele ca sa faca lucruri care pentru cei mai multi pot parea imposibile si mi-au facut cadou o intilnire unica: cu magicianul Dynamo, unul dintre cei mai mari magicieni din lume in acest moment.

*

Are o dexteritate incredibila, reusind pur si simplu sa uluiasca vedete de la Hollywood cu numerele lui de magie. Miliardarul Richard Branson a facut realmente o reverenta in fata sa dupa ce i-a vazut unul dintre spectacole, iar Lindsay Lohan nu si-a mai gasit cuvintele dupa ce a fost levitata de pe un scaun. In 2011, a devenit membru al organizației The Magic Circle, iar in 2012 fost ridicat la rangul de Associate of the Inner Magic Circle, in calitate de Silver Star for Performance.

El este Dynamo si saptamina aceasta se va afla in Romania la invitatia Discovery Channel, cu ocazia lansarii celui de-al patrulea sezon al programului fenomen Dynamo si magia imposibilului.

 Noul sezon al emisiunii va avea premiera luni, 20 octombrie, de la ora 22.00.

*

Dynamo a facut in trecut o plimbare pe deasupra Tamisei. Acest numar de magie a fost atit de spectaculos, incit sunt oameni care incearca si astazi sa isi dea seama cum a reusit.  Motivul pentru care mersul pe apa se bucura de atita succes este ca jongleaza cu imposibilul si incredibilul chiar in fata propriilor nostri ochi.

Puteti vedea o parte din magiile lui incredibile in acest filmulet facut de un fan, film care are peste 2 milioane de vizualizari pe youtube:)

*
Pentru ca magia e pentru unii cu “nu crezi pina nu vezi cu ochii tai” am voie sa iau cu mine la intilnirea cu minunatul magician Dynamo pe cineva. cum alegem aceasta persoana norocoasa?

Cel mai frumos raspuns la intrebarea “care crezi ca e cea mai mare provocare pentru un magician de talia lui dynamo?” e ales cistigator. Si credeti-ma, cind e vorba de magie, stiu care sunt cele mai frumoase raspunsuri.

Miercuri, 8 octombrie, anuntam cistigatorul. Pina atunci puteti afla mai multe informatii despre Dynamo de aici.

25 Comments Published

10 years ago / Reply

Sa fie in doua locuri diferite in acelasi timp.

10 years ago / Reply

Sa ii ofere o masa calda unui copil de pe strada, printr-o simpla magie 🙂

10 years ago / Reply

Sa se lase taiat in doua?! 😀

10 years ago / Reply

Cred ca cea mai mare provocare pentru un magician de talia lui Dynamo este exact joaca de-a Dumnezeu, atingerea imposibilului si odata ce ai atins imposibilul, spre ce alt imposibil te poti indrepta astfel incat magia ta sa vibreze in sufletele oamenilor si sa nu se trivializeze sau sa pice in derizoriu. Odata ce ai setat niste standarde prin numerele pe care le faci… pana unde poti rafina magia, inova?

10 years ago / Reply

Cred ca cea mai mare provocare a unui magician este de a se autodepasi. De a-si propune noi obiective pe care sa le atinga, prin care sa devina din ce in ce mai bun.

10 years ago / Reply

Cea mai mare provocare pentru un magician este sa isi faca fiecare membru al publicului, fara nici o discriminare, sa traiasca o clipa perfecta de fericire pura. O fericire pe care nu o poti cumpara cu bani.

10 years ago / Reply

cea mai mare provocare pentru Dynamo, si cred si imposibila, e sa ma faca sa nu mai iubesc muzica, lectura si pe sotia mea

10 years ago / Reply

Cea mai mare provocare…Probabil este a depasi scepticismul. Magicianul trebuie sa ia publicul si sa-l transporte de la o lipsa totala de incredere, la credinta ca totul e posibil. E un dans al persuasiunii si al pasiunii, care cuprinde publicul daca este suficient de cuprins de magia sa, magicianul in sine…

10 years ago / Reply

Imposibilul!!! Dintre toti oamenii care-ti scriu, eu sa fiu aleasa cea care castiga aceasta minunata intalnire 🙂
Asa cum spune “pietricel” este o adevarata magie zambetul larg, uimirea clipei, bucuria din ochi pe care le aduce prin posibilul magiei.
Cu drag,
Lizi

10 years ago / Reply

Sa vad cu ochii mei cum leviteaza… pe bune! Adica magic, pe bune!

10 years ago / Reply

Sa il vad cu ochii mei cum leviteaza… fix in fata mea! Asta ar fi magie pura!

10 years ago / Reply

Imposibilul!!!! Dintre toate persoanele care-ti scriu , eu sa fiu cea aleasa pentru aceasta minunata intalnire 🙂
Asa cum spune “pietricel” este magie zambetul larg, uimirea clipei, bucuria din ochii pe care o aduce oamenilor ce-i urmaresc rodul muncii si talentului de a face o clipa minunata, posibila.
Cu drag,
Lizi
P.S. Imi cer scuze daca apare de doua ori comentariul meu, dar am senzatia ca primul a ramas …..suspendat

10 years ago / Reply

… Sa ne faca sa credem in magie. Intr-o lume sceptica, in care incet-incet nu mai avem incredere in oameni, lucruri si intamplari, cea mai mare provocare este sa ne faca sa credem.

10 years ago / Reply

Cea mai mare provocare: Sa faca un numar de magie cu telespectatorii, in timpul unei emisiuni cu el, in direct.

10 years ago / Reply

Sa faca sa dispara, pentru o clipa, Casa Poporului!

10 years ago / Reply

Sa nu stii niciodata daca ceea ce ti s-a intamplat in acel moment a fost real sau pura magie.

10 years ago / Reply

Mi-ar place sa-l vad !! Dar eu sunt din Cluj, departe de marele Bucuresti. Sunt curios, are show undeva in Bucuresti ? Daca da, cand si unde ? Multumesc

10 years ago / Reply

cea mai mare provocare pt un magician de talia lui dynamo e magia insasi, sa reusesti sa controlezi totul astfel incat sa creezi momentul, sa mentii starea de vraja, sa obtii privirile acelea interzise si pline de uimire ale celui din fata ta. doar un gest scapat aiurea, o miscare executata cum nu trebuie si toata magia dispare. trebuie sa ai un incredibil control de sine si sa fii o persoana extrem de metodica si riguroasa.
un magician de talia lui dynamo si-a creat un renume. a muncit mult pt asta. si a pastra aceasta stacheta sus e foarte greu. increderea se pierde foarte usor si nu stiu daca se mai recastiga.

10 years ago / Reply

Să prindă cu mâna Luna de pe cer, să o așeze în vărful unui creion pe care mai apoi să o dăruiască sub forma unui boboc de trandafir.

10 years ago / Reply

Cred ca cea mai mare provocare pentru el este sa nu isi piarda simtul realitatii. Sa creeze noi si noi povesti magice in care sa ii transporte prin iluzie pe cei din fata sa, insa in acelasi timp, el sa ramana conectat la realitate, sa nu taie acel fir invizibil care il tine cu picioarele pe pamant, deci rational. Sa ramana un realist, dar …. pastrandu-si magia.

10 years ago / Reply

Pietricel…. ai cistigat, te intilnesti cu magicianul… si cu mine:) detalii pe mail

10 years ago / Reply

Felicitari “Pietricel” pentru cele doua intalniri!

10 years ago / Reply

Nu stiu care intalnire ma emotioneaza mai mult, Cristina:)

10 years ago / Reply

Oare Dynamo poate sa il dea jos din viata politica Romaneasca pe Victor Viorel Ponta pentru totdeauna ?Aceasta ar fi o magie perfecta pentru mine.

Leave a Comment


3 − one =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!