inspiration9inspiration9

Moda: inspiratii pentru cum se poarta o palarie

Gratie introducerii in colectiile brandurilor mass market/ fast fashion a palariilor din stofa, peste noapte ne-am trezit cu strazile invadate de palarii.

De multe ori proptite pe cap ca sa nu ploua in git, asortate cu geaca de fis cu gluga si guler de blanita sau la o tinuta vestimentara care face o burta mare in dreptul fundului – rezultatul vizual fiind al unui ardei umplut ,cu capacul palarie si cu doua picioare la purtator.

Pina voi face un mini ghid al palariilor insotite de istoria lor si de tipul de croiala cu care pot fi combinate in functie de forma corpului si de silueta (vedeti cite variabile sunt de luat in calcul?!) m-am gindit sa va arat citeva puncte de inspiratie pentru cum se poarta o palarie si, mai ales, cu ce se poarta.

(peste 2 saptamini, ma voi intilni in Germania cu unul dintre cei mai faimosi palarieri din lume, ii voi vizita colectia privata de peste 150.000 de palarii si voi putea ilustra apoi mai bine care-i treaba cu palariile. asta ca sa stiti , sa reveniti)

 

 

 

 

 

palaria e un accesoriu elegant. sigur ca ea poate fi mixata cu o tinuta casual intr-o forma chic, de lejeritate controlata, asumata, dar in general ea se poarta cu un pardesiu si e un accesoriul al ELEGANTEI, adica e insotita de o anumita atitudine.

fotografia de mai jos descrie cel mai bine aceasta atitudine; sa o numim simplicitate 🙂

2 Comments Published

10 years ago / Reply

Ce ma bucur ca exista acest articol acum !
De mult imi doresc sa invat sa folosesc si acest tip de palarii ! :))
Nu am decat o singura palarie, dar dupa ce invat care si cum se poarta , se asorteaza si merge, voi stii ce fel de palarii sa imi cumpar pe viitor !
Am spus acest tip de palarii, pentru ca vara ador sa port palarii diverse, colorate sau uni, cu boruri mici sau late, pentru a ma proteja de soare dar pentru a ma asorta cu hainele de vara !
Mii de multumiri pentru acest articol minunat, doamna Cristina Bazavan ! 🙂

10 years ago / Reply

Multumim, 🙂

Leave a Comment


− 5 = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!