(VIDEO) supereroina Kacy Catanzaro – poate intrece in provocari sportive un joc pe computer

Kacy Catanzaro are 25 de ani . Astazi este ziua ei de nastere. E nascuta in 1990, are 1,5 m si 45 de kg, a fost gimnasta si e prima femeie care a ajuns in finala celei mai spectaculoase competitii a sportivilor American Ninja Warrior: o intrecere in care sportivii parcurg un traseu cu multe obstacole folosindu-se doar de greutatea si controlul trupului lor.

Pentru ca e atit de mica si de subtire i se mai spune si MightyKacy , iar ceea poate sa faca Kacy cu forta trupului ei – care nu pare foarte musculos – este absolut incredibil. crezi ca e un joc pe computer cu o super eroina.

Anul trecut a devenit fenomen in America, anul acesta deja e imaginea unor produse si faima ei a depasit granitele tarii.

uitati-va la filmul cu parcursul pe care-l face in finala. e din categoria “chiar nu ati mai vazut asa ceva” – dincolo de forta, e super fluida, face tot parcursul fara sa para ca oboseste desi e incredibil de greu si sunt probe la care nu a mai reusit nicio femeie sa ajunga.

 

2 Comments Published

9 years ago / Reply

Am vazut video in octombrie cand a aparut si am urmarit competitia la televizor. Incredibila fata 🙂

9 years ago / Reply

Incredibil! Cata forta poate avea in conditiile in care nu dispune de o musculatura execesiv dezvoltata! Tind sa cred ca modul in care se misca si autocontrolul fac diferenta intr-o provocare cu un barbat. Cred ca multe femei nici nu inteleg macar cat de solicitante sunt toate aceste miscari. Show-ul este insa organizat extrem de comercial, deh e necesar sa placa si publicului.

Leave a Comment


× two = 10


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!