tree-change-dolls-sonia-singh-7tree-change-dolls-sonia-singh-7

Cum a transformat o mamica papusile Bratz

 

Teext de Raluca Antuca

O mămică din Australia se ocupă de transformarea păpușilor clasice de tip Bratz în păpuși naturale, mult mai potrivite pentru cei mici. Nu numai că le dă jos machiajul exagerat, ci se ocupă și de părul lor, pe care îl împletește sau îl lasă natural și plin de volum.

Sonia Singh folosește acetonă și ulei de eucalipt ca să curațe fardul de pleoape și rujul strident. Ea vrea ca fața păpușii să fie precum cea a unui copil, fără machiaj și cu zâmbetul pe buze. Ca transformarea să fie completă, Sonia s-a ocupat și de vestimentația păpușilor, vrând să renunțe la hainele roz și sclipicioase. Mama ei este cea care coase și tricotează hăinuțele. Rezultatul? Păpuși noi care se potrivesc cu decorul familial și nu cu podiumul de la Fashion Week.

Sunt de părere că munca Soniei și a mamei ei pune pe gânduri marile companii care fabrică jucării pe principii superficiale de modă. Părinții vor păpuși care să dezvolte spiritul creativ și imaginația copiilor, nu care să le dea modele prefabricate de stil și personalitate. Drept dovadă, Sonia a vândut câteva păpuși pe site-ul ei într-un timp foarte scurt.

 Păpușile Soniei le găsiți pe Facebook și Tumblr.

One Comment Published

9 years ago / Reply

Doamne cat de frumoase si naturale sunt asa. Aproape ca vreau si eu una!

Leave a Comment


+ 2 = eleven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!