Solid-Oak-Handmade-Spliced-Swing-With-Personalised-Engraving-10867Solid-Oak-Handmade-Spliced-Swing-With-Personalised-Engraving-10867

In curand leagane pentru adulti in parcurile din Bucuresti

Cei de la Nefiresc vin cu o super ințiativă pentru cei din București: promovează leagănele pentru adulți amenajate în parcuri.

Proiectul debutează cu două leagăne și speră să ia amploare cât mai curand. Dacă procedurile cu cei de la ALPAB – Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București- merg conform planului, pe 1 Martie are loc evenimentul de lansare. De asemenea, anumite sponsorizări sau materiale de montaj sunt binevenite. De aceea vă invit să dați attend event-ului de pe facebook pentru a fi conectat cu demersurile și a sprijini proiectul.

Ideea a venit de la stațiile de autobuz din Montreal cu leagăne care scot note musicale și luminează noaptea. În România, s-au construit leagăne în Craiova cu scopul de a o promova drept capitală culturală a Europei. Două leagăne pentru copii au fost montane într-o stație de autobuz în apropierea unei școli. Acestea au fost făcute de angajații regiei de transport, implicând niște costuri minime.

 

4 Comments Published

9 years ago / Reply

Minunata ideea! Asa nu o sa mai fie nevoie sa astept lasarea serii cand cei mici se duc acasa ca sa ma dau in leagan 😀 De mica am avut leagan in casa. Stateam intr-o casa veche, cu camere inalte si tata scosese usa dintre doua camere si ne-a pus acolo leagan. Faceam cu randul cu fratele meu. Ore in sir m-am dat in leaganul acela 🙂

9 years ago / Reply

Tind sa cred ca proiectul o sa dea rezultate. Ce-i drept adultii au mare nevoie de astfel de proiecte care sa-i ajute intr-o anume masura sa se simta iar copii, sa se relaxeze, sa uite de problemele citadine.

Poate in timp o sa ajunga si la noi cele cu muzica 🙂 Stai pe leagan si asculti muzica…

2 years ago / Reply

Unde gasim leaganele ? :d

2 years ago / Reply

e o postare din 2015 🙂 comentati 6 ani mai tarziu

Leave a Comment


+ five = 7


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!