bolga4bolga4

Brolga, australianul erou pentru canguri

Text de Raluca Antuca

Faceți cunoștință cu Chris Barnes, numit și Brolga, un australian considerat erou, după ce și-a dedicat viața salvării cangurilor bebeluși care au fost abandonați. El se comportă ca o “mamă surogat” pentru aproape 30 de canguri, ale căror mămici au fost rănite sau ucise de mașini. În ultimii ani, Chris a salvat, crescut și s-a ocupat de micuțele animale, până când a considerat că sunt capabile să se descurce singure în sălbăticie.

Nu a durat mult și BBC l-a contactat cu scopul de a produce o serie de documentare despre viața lui, numită Kangaroo Dundee. În ciuda faimei pe care a câștigat-o după promovarea mediatică, El rămâne umil și fericit că își umple viața cu micile animale. La finalul unei zile lungi, Brolga a mărturisit celor de la Daily Telegraph: “Îmi place să stau pe scaunul meu mic, să beau o bere și să mă uit cum apune soarele în timp ce cangurii, pe care îi consider familia mea, se apropie de mine ca să-i hrănesc. Asta este viața mea!”

Visul lui este să înființeze un centru care să îngrijească cangurii. Dacă ești curios de stadiul în care se află proiectul și vrei să știi mai multe detalii, întră pe site-ul lui Brolga sau pe pagina de Facebook!

One Comment Published

9 years ago / Reply

Asa de mult ma bucur cand citesc despre oameni ca el. Pana la urma la asta se rezuma omenia, sau ar trebui sa se rezume cel putin.

Leave a Comment


8 × = forty


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!