covercover

Despre make-up prin benzi desenate

Text de Raluca Antuca

Sunt sigură că nu există vreo femeie care să nu fi experimentat, la un moment dat în viață, un make-up dezastruos. Fie că ai aplicat mai mult tuș la un ochi, culoarea blush-ului nou cumpărat te face să arăți de parcă te antrenezi pentru Cirque du Soleil sau ți s-a întins creionul și ai niște cearcane de zici că nu ai dormit trei nopți, toată această luptă pentru frumusețe este reală. În fiecare zi, ascundem micile imperfecțiuni, mascăm semnele oboselii și ne punem o mască mai mult sau mai puțin proeminentă.

Am descoperit-o pe Megan Nicole Dong și ilustrațiile ei care au făcut furori pe Tumblr. Vrea să transmită următorul mesaj: să nu mai luăm așa în serios arta de a ne înfrumuseța și să mizăm mai mult pe naturalețe. Megan lucrează pentru DreamWorksAnimation și recunoaște că iubește tare mult schițele, drept pentru care a realizat colecția “Cosmetic Comics“. În această serie, artista se joacă cu sloganurile și le reinterpretează mesajele în sensul lor propriu. După care exagerează astfel încât pare că unele produse cosmetice dau puteri supranaturale (te fac să zbori sau îți dau multă putere).

 

Up, up and away.

Lash-strengthening mascara puts abs on your lashes.

A pushup bra can work wonders.

Ombré. Ombré everything!

Mustache wax turns every bit of hair on your body into a mustache.

“I’ll apply just a teensy weensy bit more.”

The latest trend: back-breaking brows.

Momentan, Megan lucrează la “Pretty Time“, cartea care va cuprinde toate aceste benzi desenate în format de print. Pentru a vedea și alte schițe de-ale artistei, accesați contul de Tumblr și Instagram. Și pentru a comanda cartea, click pe sketchshark.bigcartel.com.

Leave a Comment


six − 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!