capture-20150314-090811capture-20150314-090811

Noul spot Durex- cum poate tehnologia sa optimizeze viata intima?

Text de Raluca Antuca

De-a lungul timpului, brandul Durex a găsit modalități inedite de a-și promova produsele, fiind o categorie care impune niște limite de comunicare și care cere prudență atunci când vor să livreze mesaje explicite. Si în cazul campaniei online #CONNECT, lansată acum câteva zile, brandul a dat dovadă de creativitate, alegând un insight care corespunde vremurilor actuale.

În acest clip publicitar, Durex promite o nouă metodă tehnologică care să ajute la îmbunătățirea sexuală a cuplurilor. Pentru testarea aplicației, câteva perechi s-au oferit voluntare, iar partea interesantă este că indivizii sunt diferiți (tineri/ bătrâni, gay/ straight), dar au același raport cu tehnologia, iar viața lor intimă prezintă asemănări. Răspunsul la întrebările și temerile lor este unul simplu, care funcționează în toate sistemele de operare și pe deasupra este și gratuit. Spotul durează mai mult decât aș fi vrut, dar twist-ul din final face tot!

În general, Durex promovează conexiunile reale și ideea de “a opri pentru a porni”. Anul trecut, a lansat o campanie #TurnOffToTurnOn, care coincide cu Ora Pământului, care a ajuns la peste 1 bilion jumatate de oameni în toată lumea.

Leave a Comment


+ 2 = eleven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!