shutterstock - bebelusshutterstock - bebelus

Despina, proaspătă mamică: 50 shades of Rareș

Îmi aduc aminte că înainte să nasc am citit un articol despre cum e sa fii mamă de băiat și tot ce am rețiunt de acolo era că “There is pee. Everywhere!!” După șase luni aș zice că problema reclamată nu e așa dramatică (deși au fost unele cazuri la masa de înfășat când puiul de om eliberat de scutec a acționat ca un fel de țâșnitoare în grădină, doar că grădina era dormitorul lui…).

Ce mă frapează pe mine este dragostea pătimașă a unui bebeluș de numai câteva luni.

Încă de când face ochi se repede cu toată dragostea și forța lui să mă îmbrățiseze și îmi scrijelește pe obraz unghiuțele lui… Dăcă cumva eu dorm cu spatele la el, are grijă să îmi dea bună dimineața cu o serie de piciorușe pe spate sau mă apucă bine de păr și trage cu toata forța lui!

Deunăzi în parc, în timp ce ta-su împingea la căruț simțeam privirile cu apropos ale femeilor care treceau pe lângă noi. Inițial am crezut că am eu o imaginație prea bogată, dar deja la a treia privire am înțeles ce se întâmpla. Tot gâtul soțului meu era marcat de zgârieturi zdravene, așa că imaginația prea bogată o aveau doamnele din parc. Observau petele roșii de pe gâtul omului și apoi se uitau cu privirea aia complice către mine. Dacă ar fi știut ele că autorul respectivelor urme stă în căruț…

Și când am crezut că i-am învățat tactica, mă uimește cu o abilitate nouă!

Sâmbăta dimineață. Printre jaluzele se întrezăresc razele optimiste de soare primăvăratec. Eu sunt prima care s-a trezit și îl privesc știind că nu mai durează mult până face ochi. Un zâmbet de la o ureche la alta își face loc pe guriță și îndreaptă mânuțele către mine. Contracarez și îi prind degețelele, imaginându-mi că am evitat o nouă urmă pe față. Îi subestimez însă inteligența. Cu o privire gingașă se apropie de mine iar eu zâmbesc cu gândul că voi primi primul pupic conștient al copilului meu. Dumnealui se duce țintă spre ochiul meu și își infinge cele două bucăți de dințișori direct în arcadă, iar strigătul meu e întâmpinat de un hohot de râs din partea lui.

Și uite așa rescriem noi romanul erotic cu totul alte conotații. Dragostea pătimașă e la modă și între mame și băieți zilele acestea.

*
Responsabilă de PR și evenimente la cel mai cool mall din oraș – Promenada, soția lui Răzvan și mama lui Rareș, Despinei îi place să scrie despre noile experiențe din viața sa.

Leave a Comment


9 + two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!