SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Salata de sfecla rosie cu ulei de peste si ceapa caramelizata

Zilele trecute am pregatit o salata de sfecla rosie care, desi era o improvizatie, s-a dovedit a fi foarte foarte gustoasa.

Am pus o ceapa rosie de marime medie in ulei incins si cind s-a inmuiat am adaugat o lingura de zahar. Am lasat sa se topeasca zaharul, am pus doua sfecle taiate marunt (din acelea deja fierte pe care le gasim in MegaImage) si doua linguri de ulei de peste.

Am lasat sa se intrepatrunda aromele (uleiul de peste de o aroma speciala pentru intreaga compozitie) si, dupa 2-3 min, am pus o cana cu apa.

Am lasat sa fiarba 20 de min, pina a scazut toata apa si-au ramas doar bucatile de sfecla.

Am asteptat sa se raceasca. Si-am mincat-o.

Se poate minca fara nimic alaturi (sau cu piine prajita, dar eu nu sunt prietena cu piinea), dar si ca o garnitura la un gratar.

 

Leave a Comment


eight − = 6


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!