AlexChaconComposite_largeAlexChaconComposite_large

Calatoria de 600 de zile in 36 de tari intr-un video

Text de Raluca Antuca

Îți amintești visul tău din copilărie de a călători în toată lumea?

Poate că ai reușit să vezi câteva locuri sau poate că viața te-a îndrumat spre un job care nu-ți permite să călătorești, din considerente de timp, energie și resurse economice. Am descoperit un video care sigur te va face puțin gelos, dacă viața pe care o duci acum nu te mulțumește cum ar trebui. Pe mine chiar m-a descurajat puțin, pentru că acesta este visul meu- să călătoresc, să fac fotografii și să scriu despre locurile în care am fost.

Alex Chacon este fotograful care a călătorit în 36 de țări în 600 de zile, adunând 202.690 de kilometri, folosind cinci motociclete diferite. Folosind un GoPro și un monopod atașat, el a realizat un video care conține multe selfie-uri panoramice cu locurile exotice în care a fost.

Deși pare super tare, nu i-a fost chiar atât de ușor lui Alex îndeplinirea acestui vis. Înainte să plece, a vândut absolut tot ce deținea (mașina, tv, haine, jocuri video), după care cheltuia bani numai pe lucrurile esențiale, dormea cu cortul pe unde reușea și mâncărurile la conservă reprezentau cina și prânzul lui.

Așadar , îți trebuie un strop de nebunie, curaj și determinare pentru a călători în toată lumea, pentru că vorbim aici de niște principii libertine pe care nu oricine le are.

 

Leave a Comment


− four = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!