fashion-nature-liliya-hudyakova-23__700fashion-nature-liliya-hudyakova-23__700

FOTO- Moda se inspira din natura

Text de Raluca Antuca

Nu știu ce credeți voi, dar eu sunt convinsă că rușii sunt cei mai cei artiști. Pur și simplu au ochiul format pentru frumos, cum se spune în popor. Nu doar că sunt ei foarte frumoși și au trăsături impunătoare, dar știu să facă fotografii în care surprind chipuri și locuri minunate. Cel mai bun exemplu este Svetlana Belyaeva și galeria ei de fotografii care impresionează prin culoare și context.

Nu numai prin fotografie profesională, dar și prin imagini de tip colaj, se disting artiștii din Rusia. Liliya Hudyakova a realizat o serie minunată de fotografii Fashion & Nature, care ne arată de unde s-au inspirat cei mai faimoși designeri de modă. Fiecare imagine este formată din două părți- rochii superbe pe care modelele le-au purtat pe podium și diferite priveliști sau elemente din natură, care au fost sursă de inspirație pentru Elie Saab, Giambattista Valli, Carolina Herrera, Alexander McQueen și alții.

Spuneam la un moment dat că lumea modei se inspiră din nostalgia vremurilor trecute. Se pare că natura concurează cu nostalgia atunci când vine vorba de a aduce ceva nou și creativ pe piața mult prea saturată a modei.

Pe Liliya o puteți urmări pe Instagram, Facebook, Behance și Tumblr.

 

Leave a Comment


6 − one =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!