pick up philips 1pick up philips 1

Gadget super simpa: Pick UP Philips

Oricit de mult ar fi avansat tehnologia, vinilurile au farmecul lor si un sound pe care nu-l poate replica niciun alt suport de sunet.
Tocmai am descoperit ca Philips a produs un pick-up care e o reinterpretare  a unui super faimos produs de-al lor din anii 60, doar ca are toata tehnologia moderna.
Uitati-va cit de bine arata. Cum nu ma pricep foarte mult la detaliile tehnice, mai jos aflati partea de update, dar daca nu stiti ce cadou sa faceti unui prieten caruia ii place muzica si are viniluri, cred ca asta e o solutie foarte eleganta si …memorabila.

Noul Pick-up Philips OTT2000 este o reinterpretare contemporană a legendarului pick-up Philips AG4131 al anilor 65’. Dacă designul retro amintește de începuturile audițiilor muzicale pe discuri din vinil, tehnologiile sunt actuale și, fără discuție,  vă oferă toate funcționalitățile unui microsistem al timpurilor noastre: conversie USB pentru înregistări MP3, o boxă de înaltă eficiență, platan echilibrat dinamic, posibilități de transmitere wireless a sunetului prin Bluetooth, radio FM digital cu posibilitate de memorare a posturilor preferate, redarea CD-urilor, conector audio-in.

 

 

Leave a Comment


two × = 10


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!