shutterstock_beauty maskshutterstock_beauty mask

Masca cu …bere pentru ten

zilele trecute am primit un bax urias de bere de la Staropramen si e incintarea din acest week end pentru prietenii mei.

Eu m-am gindit sa folosesc berea si pentru frumusete. Stiam ca berea poate fi un bun hidratant pentru par, dar m-am gindit ca si pentru fatza poate sa fie buna. Am facut ceva cercetari si iata-ma cu un albus de ou si o jumatate de ceasca de bere.

Am batut albusul tare tare tare pina s-a facut o crema si apoi am inceput sa adaug cite putin si berea  si am continuat sa bat albusul. A rezultat o spuma crema f frumoasa pe care am aplicat-o cu o pensula pe fatza.

30 de min mai tirziu am dat-o jos cu apa calda. Fata a fost curatata si hidratata in profunzime, albusul si-a facut treaba de lifting, hameiul de curatare si hidratare.

sa o incercati e minunata. si nici colegii de apartament nu o sa sufere prea mult daca folositi putina bere din rezerva lor.

 

cover foto shutterstock

One Comment Published

9 years ago / Reply

ce bucuroasă mi-s să mai văd și alte persoane care au găsit berii uz extern!!! eu am deja câteva săptămâni de când am înlocuit produsele care fixeaza coafura (nu că ar fi ea cine știe ce, dar tot trebuie să-i dau o formă) cu bere pulverizată pe părul semi-umed. a-ma-zing!

Leave a Comment


nine × 6 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!