bazabaza

Cand iti este pofta de pizza, poarta o palarie in forma de pizza!

Text de Raluca Antuca

La un moment dat în viață trebuie să părăsești casa unde ai crescut pentru a fi pe cont propriu. Aș spune că atunci devii “om mare”, cum spuneam când eram mici, mici și ne plictiseam de joacă. Pentru unii, acest moment se întâmplă atunci când pleci la facultate în alt oraș în calitate de student din provincie. Firește, la început, te lovești de câteva probleme- unde vei sta?, te vei descurca?, dar mai ales vei avea prieteni?

Ei bine, un artist textil pe nume Phil Ferguson s-a aflat în această situație și a găsit o modalitate inedită de a-și face prieteni într-un oraș nou. S-a folosit de skills-urile sale și a croșetat niște pălării în formă de mâncare. Pizza, prăjituri, gogoși, dar și hamburgeri găsiți pe contul lui de Instagram Chilly Philly.

Am făcut aceste colaje ca să vedeți cât de frumos sunt colorate și realizate pălăriile, dar și cât de expresiv este Phil, care stă când supărat, când abătut, când melancolic, în contrast cu înghețata roz și sticla de bere verde, foarte vesele de altfel.

Leave a Comment


× 6 = forty eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!