blind-dog-guide-best-friends-abandoned-rescued-stray-aid-shelter-glenn-buzz-3blind-dog-guide-best-friends-abandoned-rescued-stray-aid-shelter-glenn-buzz-3

Ce este loialitatea pentru un caine?

Text de Raluca Antuca

Tocmai ce am descoperit o poveste minunată, pe care trebuia să o împărtășesc cu voi! Este vorba de o pereche de câini fără stăpân din UK care m-a impresionat foarte, foarte tare!

Unul dintre ei, Glenn (Jack Russell Terrier) este nevăzător și are nevoie de ajutor ca să nu fie călcat de mașină sau, pur și simplu, să nu sufere pe străzi. Celălalt se numește Buzz (Bull Staffordshire Terrier) și, pentru că nu are stăpân, îi este foarte loial lui Glenn. Își ajută prietenul să găsească bolul de mâncare, cușca și culcușul special amenajat, iar acesta îl urmează peste tot.

Cei doi au fost găsiți în Tunelul Canalului Mânecii și de atunci stau împreună într-un centru special pentru câinii fără stăpân în Durham. Cei de la adăpost nu știu prea multe despre ei, doar cred ca au vreo nouă- zece ani. Ei sunt de părere că cei doi sunt prieteni de ceva timp, pentru că atunci când sunt separați sunt agitați și neascultători.

Se pare că Buzz este mai om decât mulți oameni!

Leave a Comment


four × = 24


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!