fgfg

Noile tendinte in materie de rochii de mireasa

Text de Raluca Antuca

Cum se apropie sezonul nunților, țin să vă spun că rochiile de mireasă pompoase, cu straturi spumoase de tulle aparțin anilor ’80. A venit momentul să renunțam la aspectul fastuos al fustei de tulle pentru a face loc unei ere în care rochia de mireasă este fashionable și exprimă întocmai personalitatea femeii.

Pentru mireasa tradițională, tendințele prezintă dantele și modele florale. În funcție de tematica nunții, se poate juca cu lungimea mânecii sau adâncimea decolteului.  Pentru cele cu un spirit mai liber, rochiile scurte cu broderie anglaise sunt perfecte pentru ceremonia în aer liber. Miresele care au un stil urban au nevoie de rochii simple, albe sau chiar costum care merge pe aceeași idee. Sunt sigură că încrederea în propriile gusturi vă va face să străluciți în acea zi specială!

Alegerea rochiei și a celorlalte elemente este total subiectivă și sunt convinsă că gusturile diferă în funcție de personalitate, context și loc. Așa că am pregătit mai multe ținute de inspirație, create de designeri faimoși, și clasificate pe cele trei categorii- tradiționalist, free spirit și urbanist.

One Comment Published

9 years ago / Reply

Ma întreb câte mirese ar alege o rochie asemănătoare celor prezentate aici…

Leave a Comment


6 − = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!