cintecul reginei floriacintecul reginei floria

Buchetele Regina Maria – unele dintre cele mai rafinate flori pe care le puteti darui

Influenta Casei Regale a Romaniei asupra educatiei noastre, asupra rafinamentului nostru, asupra bunului nostru simt vine si prin ricoseu, nu doar din exemplu direct.

Iata un exemplu foarte frumos.

Floraria Floria.ro a facut demersuri pentru a fi furnizori ai Casei Regale a Romaniei (e un intreg protocol care include si o validare speciala), iar in luna mai au primit acest titlu.

Si ce-au facut? Din bucuria si onoarea lor ( e o mare confirmare a calitatii muncii tale, cind ajungi sa fii Furnizorul Casei Regale) s-au gindit sa dea mai departe catre consumatorii care nu au singe albastru.

Asa ca au creat 20 de buchete si aranjamente elegante, reunite in colectia denumita Regina Maria, toate avind la baza florile preferate ale Reginei Maria.

O mare iubitoare a florilor, Regina Maria scria despre pasiunea sa pentru ele:
“Dupa razboi, pasiunea pentru gradina a venit spre mine cu o forta pe care nu am cunoscut-o inainte. Flori peste tot, in gradini, in case, in spitale, in fiecare colt de strada, flori, flori in semn de sperantasi credinta. Si după aceea am creat gradini peste tot unde m-am dus, gradini colorate, gradini pentru memorie, pentru bucurie si frumusete”.

Bujorii, trandafirii, minirozele, orhideele, calele si hortensiile sunt florile alese pentru a se imbina in colectia menita sa celebreze eleganta nativa si discretia familiei regale.

Intreaga colectie este disponibila aici .

O sa vreau sa-i cunosc pe designerii de la Floria.ro pentru ca au facut o treaba foarte foarte buna si cred ca sunt niste oameni foarte talentati. Sigur au super povesti. Uitati-va putin la buchetele de mai jos, cit de fine sunt, cit de rafinate, fara sa fie ostentative.

O bucurie de buchete.

art nouveau floria

cintecul reginei floria

eleganta regala floria

florile reginei

gratie si putere

 

 

2 Comments Published

9 years ago / Reply

Îți mulțumim frumos pentru articol, Cristina!
Oricând dorești să-i cunoști pe designerii noștri, te așteptăm la atelier, cu mare drag! 🙂

Echipa Floria

9 years ago / Reply

Este o colectie de buchete minunata.
Am cumparat de la ei buchete in 2 ocazii si sunt foarte incantata de nivelul de comunicare si de receptivitate la dorintele clientului.
Ce imi mai place mult este ca doneaza 1% din valoarea buchetului catre WWF si am si optiunea de a dona o suma de bani tot catre WWF. 🙂 In plus, mai au si un program de fidelizare in care acumulezi bani la fiecare comanda de pe site. Kudos! 🙂

Leave a Comment


× 4 = eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!