finalbokehsplashweb__880finalbokehsplashweb__880

Inspirația este în locurile unde te aștepți cel mai puțin

Text de Raluca Antuca

Se știe că îți poți găsi inspirația oriunde, uneori chiar și în cele mai neașteptate locuri. Poate din cărți, filme sau viața de zi cu zi.

Fotograful Adrian McDonald se pare că a fost inspirat de jocurile copiilor care îi sunt vecini. În timp ce era în căutare de o poveste pentru fotografiile sale, i-a observat pe aceștia cum se jucau afară.

După câteva cadre, și-a dat seama că a surprins niște momente foarte expresive și a început să-I pozeze în secret cu un obiectiv de 180 mm, care îi permite să facă acest lucru la distanță.

Mai multe fotografii găsiți aici! Îmi place tare mult stilul de fotografiere a lui Adrian, care nu numai că are simț artistic, dar și viziunea de a captura cele mai bune momente.

finalbokehsplashweb__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-1__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-2__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-3__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-4__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-5__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-6__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-7__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-8__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-9__880 My-neighbours-Children-How-Im-Documenting-the-childhood-Of-My-Neighbours-Children.-10__880

Leave a Comment


8 + six =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!