robbie williams live in bucharestrobbie williams live in bucharest

O lectie de televiziune la concertul lui Robbie Williams

in week end-ul acesta multi dintre cei care au fost la concertul lui Robbie Williams s-au uitat cu bucurie la filmul concertului, la inregistrarea transmisiei live din Piata Constitutiei. alti romani se bucurasera, gratie Telekom, de spectacol live pe un canal special Dolce, parte din intelegerea contractuala cu managementul artistului.

de acasa, cind n-a mai fost nici presiunea cadurii sau a lipsei apei, toata lumea a remarcat cit de spectaculoasa a fost filmarea si cit de bine a aratat si publicul, si concertul, si locul. mai bine decit ne puteam imagina chiar.

ei bine, am cercetat putin despre cine au fost cei care au filmat showul.

Done + Dusted au filmat concertele lui Robbie Williams in ultimii 15 ani. ei sunt cei care au filmat spectacolul The Royal Albert Hall,  dar si incredibilul concert in aer liber de la Knebworth la care au fost 375, 000 de spectatori (cu care compara acum fanii din alte tari experienta de la Bucuresti).

sa nu va imaginati ca a fost la intimplare, au avut script, au cercetat si au discutat mult despre cum sa faca sa obtina cele mai spectaculoase cadre. doamna care a avut in grija show-ul de la Bucuresti, Melanie Fletcher, s-a mai ocupat si de transmisiile ceremoniilor de inchidere si deschidere de la Jocurile Olimpice 2012, dar si citeva editii ale premiilor Emmy, o editie a Globurilor de Aur si a fost co producator la filmarea de 8 minute (8!) care a reprezentat show-ul Madonnei din pauza de la Super Bowl in 2012.

cum oamenii astia sunt niste aliens ai productiilor de entertaiment live, au si generozitatea sa imparta cu restul lumii experientele lor si ce au facut ca sa fie cit mai bine. pun la fiecare proiect al lor un making of cu toate provocarile si cu solutiile tehnice pe care le-au gasit.

pina apare making of-ul de la Robbie Williams Live in Bucharest, iata Making of-ul de la spectacolul Madonnei.

luati-va 6 minute sa vedeti o lectie de televiziune care e departe, la mii de ani distanta, si de cum arata show-urile artistilor romani, dar si de cum sunt filmate.

puteti sa puneti ”pauze” din cind in cind ca sa va uitati pe script-ul care se afla in lateral stinga si care descrie fiecare secventa din show.

pe canalul de youtube al lui Hamish Hamilton, unul dintre regizorii companiei, puteti vedea si un making of de la un concert U2, dar si de la show-ul lui Robbie Williams, Take the Crown

 

4 Comments Published

9 years ago / Reply

Ma bucur ca se pomeneste si de behind the scenes, avand in vedere ca in front/side of the scnee a fost dezastru.

Asemanator cu video-ul postat de tine, dar chiar de la Robbie din carul de emisie :

https://www.facebook.com/catalin.ionita.982/videos/846793362037223/

9 years ago / Reply

Ma intreb oare ce creier are omul acesta, capabil sa aiba atat vederea de ansamblu asupra intregului angrenaj, dar si puterea sa selecteze scene, unghiuri, momente, franturi.

9 years ago / Reply

Eu am fost la concert. Dar a 2a zi m-am uitat pe youtube la o filmare de pe dolce si chiar m-am mirat cat de bine au filmat baietii de la Telekom si cat de misto s-a vazut de acasa 🙂 Acum stiu si explicatia

[…] Foto preluata de aici […]

Leave a Comment


two + = 3


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!