animal-origami-paper-art-hoang-tien-quyet-101__880animal-origami-paper-art-hoang-tien-quyet-101__880

Un alt fel de origami

Text de Raluca Antuca

De origami am auzit cu toții, dar de tehnica wet-folding mai puțin. În ce constă? Înainte să împăturești hârtia, o umezești ca să fie moale pentru modelat. Dar trebuie să ai grijă! Prea multă apă și hârtia se va rupe, prea puțină și hârtia se va usca înainte ca împăturitul să fie gata.

Acest lucru transformă tehnica obișnuită de origami într-un fel de sculptură, iar animalele care au ieșit din mâna artistului vietnamez Hoàng Tiến Quyết sunt într-adevăr remarcabile. Pentru iubitorii de origami, el este un nume destul de celebru.

În 2008, a început să inventeze propriile forme de origami, iar în 2011 a fost co-autor pentru două cărți pe acest subiect. Ba chiar a fost invitat la convenții international din Italia, Germania, Franța și Japonia.

Mai multe despre artist găsiți aici- Facebook | Etsy | Instagram | Tumblr | YouTube 

animal-origami-paper-art-hoang-tien-quyet-1-1 animal-origami-paper-art-hoang-tien-quyet-31__880 animal-origami-paper-art-hoang-tien-quyet-41__880 animal-origami-paper-art-hoang-tien-quyet-51__880 animal-origami-paper-art-hoang-tien-quyet-81__880 animal-origami-paper-art-hoang-tien-quyet-101__880 animal-origami-paper-art-hoang-tien-quyet-210__880

 

Leave a Comment


eight × 9 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!