fashion enescufashion enescu

Frumusetea Bucurestiului burghez #EnescuFestival

La fiecare editie a Festivalului e o bucurie sa te plimbi pe strazile de linga Ateneu sau Sala Palatuluiș mai mult ca niciodata intelegi de ce i se spune capitalei noastre Micul Paris.

Dincolo de tineri care cara instrumente muzicale in cutii voluminoasa care devin rucsaci aducatoi de zimbete pentru trecatori, seara incepind cu ora 17.00 femeile care trec prin zona poarta rochii de matase, domnii sunt imbracati la costum (sau poarta camasi elegante la pantaloni casual). Toti sunt in drum spre concerte.

E o mare bucurie sa vezi Bucurestiul elegant care nu are nicio legatura, dar absolut nicio legatura cu ceea ce se promoveaza la televiziune/reviste (de ziare nu mai vorbim) drept elegaanta. E vorba de hainele cu gust, din materiale pretioase purtate cu maxima discretie.

Si, la doamne, mai e vorba despre inaltimea tocurilor.

Fotografiile de mai jos le-am surprins duminica seara la Ateneu si Sala Palatului.

enescu 1 enescu 2 enescu 3 enescu 4 enescu 5 enescu 6 enescu 7 enescu 8 enescu 9 enescu 10 enescu 11 enescu 12

 

Multe dintre doamnele acestea rafinate pe care le vezi seara la Ateneu sau Sala Palatului in aceste zile (nu neaparat cele din fotografii) sunt conduse de acorduri magice intrucit coboara din BMW-uri elegante .

Si anul acesta BMW este partener oficial al Festivalului Enescu, iar marii muzicieni beneficiaza de confortul BMW in deplasarile lor prin Bucuresti.

Cred ca acesta este anul in care partenerii festivalului trebuie mentionati mai mult si mai des decit in oricare alti ani. E una dintre cele mai mari editii (cu participari internationale absolut exceptionale) si fara sprijinul real al partenerilor, in contextul in care bugetul alocat de autoritati a fost redus drastic, festivalul nu s-ar fi putut desfasura la un asemenea nivel.

bmw visual enescu

 

Leave a Comment


2 + = eleven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!