hula_art-01hula_art-01

Artistul HULA revine cu o noua pictură. De data asta pe un ghețar

Text de Raluca Antuca

A început cu picturi murale pe ziduri obișnuite, după care s-a gândit să se folosească de mediul înconjurător pentru ca arta lui să fie mai mult decât o simplă pictură. Așa că femeile frumoase, realizate în stilul specific, au început să apară în zone  în care apa oferă dinamismul care lipsește picturii.

Fie în canelele newyorkeze, fie pe un vapor în care fluxul și refluxul oceanului dezvăluie opera de artă, Sean Yoro ne arată că se simte în elementul lui atunci când stă pe o placă și picteaza în aer liber.

O nouă pictură impresionantă a apărut de data aceasta pe un ghețar din America de Nord. HULA a pictat cu vopsea de ulei pe foaie de acrilic, iar pictura are un aer suprarealist într-un cadru natural.

Mai mult decât orice, arta lui Sean Yoro sensibilizează prin contrastul celor două lumi, iar munca lui este un semnal de alarmă față de zonele afectate ale planetei noastre. El mărturisește că atunci când picta, se auzea încontinuu zgomotul  ghețarilor care se spărgeau și topeau în același timp. Odată cu acești ghețari, dispar și picturile, semn că timpul nu mai are răbdare…

hula_art-02 hula_art-03 hula_art-04 hula_art-05 hula_art-06

Leave a Comment


eight × 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!