shutterstock_schimbareshutterstock_schimbare

Mai sunt 3 zile in care puteti schimba lumea. Va bagati?

Am mai scris de cateva ori despre minunatul proiect care se numeste Generatia A – o initiativa prin care Samsung a creat o platforma in care tinerii pot pune proiecte cu care vor sa schimbe lumea, urmand a fi ajutati cu mediatizarea proiectelor care urmeaza sa fie cele mai appreciate.
Ei bine suntem la 2 pasi de desemnarea celor 10 finalisti care se vor bucura de atentia speciala a presei si vor face, astfel, pasi importanti evolutia proiectelor lor.

S-au ales semifinalistii si acum e momentul ca voi, publicul beneficiar al proiectelor respective, s ava alegeti preferatii. Puteti vota aici

Am mai scris despre proiecte pe care le indragesc dintre cele inscrise, acum va mai semnalez unul
Carpathian 2 Wheels Guide pe care il puteti gasi aici. E vorba de un ghid al traseelor pe bicicleta prin muntii patriei. Va mai aduceti aminte ca marile publicatii internationale au povestit cat de cool e sa faci turism in Transilvania? Ei bine ghidul asta e perfect pentru turisti.
Mai avem 3 zile de vot (hai patru daca punem si jumatatea de zi de astazi) si e randul vostru sa ajutati la schimbarea lumii din jurul vostru, fie si cu un milimetru.

E randul vostru ca prin vot sa alegeti ce se va schimba, e randul vostru ca prin vot sa le dati incredere unor tineri care si-au facut timp sa se gandeasca la cei din jurul lor si sa identifice o directie in care sa faca un bine.
Ganditi-va pentru o clipa cat de mult ar inseamna o validare prin voturi publice pentru acest tineri, apoi luati-va 3 minute sa intrati pe site sis a votati. Gasiti toate proiectele aici.

Mai e foarte putin din aceasta campanie initiata de Samsung care a incercat sa ne arate ca schimbarea poate veni de la fiecare dintre noi. Pentru mine a fost o bucurie sa descopar multi tineri carora le pasa, dar si o bucurie sa vad ca un brand mare allege sa-si promoveze un produs nou – telefonul Samsung Galaxy A 2016 – atragand atentia asupra tinerilor si initiativelor lor.
Stim ca avem tineri misto, dar tot e frumos cand descoperim – o data si inca o data – cat de frumos gandesc.
Intrati si votati-i. Le veti da aripi.

Leave a Comment


3 + = nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!