simona-halepsimona-halep

Simona Halep nu are nimic de dovedit romanilor. NIMIC.

Sa-i spuna cineva apropiat Simonei Halep ca nu are nimic de dovedit romanilor. N I M I C.

Pare ca se chinuie emotional cand joaca sub judecata publicului roman, cand stie ca oamenii au asteptari de la ea. Si cand oamenii astia sunt, la propriu, la cativa metri distanta si-i vede fata in fata pare ca se chinuie si mai tare.

Daca astazi Simona Halep n-ar mai juca niciun meci, ea ar ramane in istoria sportului romanesc drept “prima femeie din Romania care a ajuns locul 2 in clasamentul WTA”.

Adica a scris deja istorie. I-a dat Romaniei satisfactie si bucurie (chiar daca RO n-a investit in ea).

Sa-i spuna cineva din echipa ei ca nu are nicio datorie fata de Romania. Si cred ca daca ii intreaba pe parintii ei, si dansii spun ca nu le mai este datoare cu nimic. Dupa un an drept locul 2 in lume, si-a platit orice datorie, morala, financiara.

E momentul sa nu se mai gandeasca sa-i multumeasca pe altii. E momentul sa se bucure pentru ca joaca minunat, a facut niste lucruri extraordinare in viata desi e f f tanara.

E momentul sa fie ea multumita. De jocul ei, de viata ei.

Va rog mult, sa-i spuna cineva apropiat Simonei Halep ca nu ne datoreaza nimic. Sa-i spuna de mai multe ori.

 

2 Comments Published

8 years ago / Reply

E WTA, nu WTP 🙂

8 years ago / Reply

Adevărat. Pare să fie marcată de încărcătură această emoțională. E o sportiva de excepție si pt noi e mare motiv de mândrie. Nu poate câștiga toate meciurile, nu poate fi perfectă pt nimeni nu e perfect dar a făcut să tresară în noi mândria mai mult decât meritam poate.

Leave a Comment


1 × = nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!