afis_Faust-270pxx360afis_Faust-270pxx360

auditie Faust – rolul Margareta

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu anunţă deschiderea înscrierilor pentru rolul Margaretei din spectacolul „Faust” în regia lui Silviu Purcărete.

Margareta, simbol al inocenţei şi al tinereţii în textul lui Goethe, este reprezentată în spectacolul lui Silviu Purcărete ca un personaj colectiv, iluzoriu, interpretat de şapte fetiţe. Aflat la cea de-a patra generaţie, ansamblul de Margarete urmează să fie schimbat în primăvara acestui an, fiind impusă o limită de vârstă pentru rol.

Acest apel se adresează fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Castingul va avea loc în data de 21 martie, de la ora 10:00, la sediul Teatrului Național din Sibiu, iar programarea la interviu se face prin e-mail la adresa teatru@sibfest.ro sau prin telefon la numărul 0722 305 090, persoană de contact Luminița Puiuleț. La interviu, candidatele vor avea de interpretat un cântec, preferabil în limba germană. Castingul se va desfășura în prezența coordonatorului corului din spectacolul Faust.

*

Faust , in regia si sub conceptul lui Silviu Purcarete, e spectacolul care a creat in romania conceptul de turism cultural: oamenii si-au luat bilete la spectacol si au stat cate un week end in sibiu pentru asta.

Daca aveti o fetita, din apropierea Sibiului, care vrea sa faca o meserie care are legatura cu zona artistica si se incadreaza cerintelor, va rog duceti-o la casting.

Nu conteaza daca castiga sau nu, ar fi minunat sa castige, dar experienta in sine va fi una minunata.

purcarete-faustafis_Faust-270pxx360 margareta faust margareta faust 1

Leave a Comment


nine − 6 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!