Destroying-nature-is-destroying-life-3Destroying-nature-is-destroying-life-3

Campania Destroying Nature is Destroying Life

Text de Raluca Antuca

Destroying Nature is Destroying Life.

Acesta este sloganul unei campanii care ne amintește că distrugerea naturii duce inevitabil la distrugerea florei și faunei din lume. Iar dacă aceste elemente natural dispar, oamenii nu pot fi fericiți doar într-un mediu robotizat și updatat pe zi ce trece.

Designerul Surachai Puthikulangkura s-a ocupat de aceste imagini care folosesc expunerea dublă, un trend destul de popular în acest domeniu al graficii. Au fost făcute pentru agenția Grabarz & Partner și ne arată legătura foarte strânsă dintre faună și floră, dar și efectele negative pe care le au oamenii asupra lor.

Imaginile au un impact foarte mare, mai ales dacă vă uitați la ele cu mare atenție. Detaliile se îmbină foarte bine și sper ca această campanie să își atingă obiectivul, iar oamenii să fie conștienți că orice gest contează atunci când vorbim de mediul înconjurător!

Destroying-nature-is-destroying-life-1 Destroying-nature-is-destroying-life-2 Destroying-nature-is-destroying-life-3 Destroying-nature-is-destroying-life-4 Destroying-nature-is-destroying-life-5 Destroying-nature-is-destroying-life-6 Destroying-nature-is-destroying-life-7

Leave a Comment


+ 7 = eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!