Lost-in-my-life-Rachel-Perry-6Lost-in-my-life-Rachel-Perry-6

FOTO- Proiectul Lost In My Life

Text de Raluca Antuca

Mereu mi-am dorit ca viața mea să se axeze în jurul cuvântului creativitate. Nu aș vrea să fac sistematic același lucru, după un tipar bine stabilit de societate. Mi-ar plăcea tare mult să am șansa de a face același lucru, dar într-o manieră diferită de fiecare dată.

Artista Rachel Perry a conștientizat această nevoie a persoanelor de a trăi diferit și ne arată într-o manieră creativă dependența oamenilor de obiectele pe care le folosim zilnic. În proiectul Lost in my life, ea este și fotograf și model.

Proiectul este unul de tip conceptual, compus din obiecte folosite de toată lumea, precum ambalaje, chitanțe și cutii de cereale. Partea cea mai interesantă este că Rachel se camuflează în aceste fotografii, simbolizând felul în care nu ieșim în evidență, ci trăim așa cum ne dictează societatea.

Lost-in-my-life-Rachel-Perry-1 Lost-in-my-life-Rachel-Perry-2 Lost-in-my-life-Rachel-Perry-3 Lost-in-my-life-Rachel-Perry-4 Lost-in-my-life-Rachel-Perry-5 Lost-in-my-life-Rachel-Perry-6 Lost-in-my-life-Rachel-Perry-7 Lost-in-my-life-Rachel-Perry-8

Leave a Comment


8 + = seventeen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!