Cover elleCover elle

TREND TEHNOLOGIE Super declinare a unei aplicatii de telefon in print

Am gasit in cea mai recenta revista Elle un joculete foarte simpatic de la Orange. E, de fapt, declinarea in print a unei aplicatii speciale pe care au creat-o pentru luna in care toata lumea se concentreaza pe dragoste, aplicatie care iti arata cantecul inimii tale. La propriu.

Pentru luna februarie Orange a facut o promotie foarte emotionanta in care a imbinat tehnologia cu emotiile umane intr-un mod memorabil. Aplicatia se numeste Myheartbeats si poate trimite bataile inimii tale, ca un mesaj de dragoste, persoanei iubite.

Ei bine, Orange a gasit o executie in print a proiectului online, executie care arata ca tehnologia poate merge departe si, cu niste publisheri inovatori, revistele de la noi si din toata lumea ar arata altfel.

In Elle este o insertie speciala sub forma unui carton mai gros care ascunde un mecanism foarte simpatic prin care iti poti auzi bataile inimii. Pui degetele timp de 10 secunde in dreptul a doua butoane special marcate si un mic difuzor transmite sunetul inimii tale.

elle orange aplicatie

Imi place mult ideea nu doar a aplicatiei, ci si a integrarii in revista pentru ca e inca un pas in care tehnologia ajunge in print si ofera experiente speciale celor care citesc o revista.

Cred ca asta va fi viitorul revistelor – sa ofere experiente multi senzoriale – si ma bucur ca exista aceasta declinare a aplicatiei Orange pentru print. Ar putea fi un pas ca sa inteleaga publisherii cum pot integra lucruri actuale in printul care e vechi de sute de ani. Habar nu am cat costa aceasta insertie speciala si efotul producerii intregii instalatii din spate, dar e o lectie despre cum sa faci altfel lucrurile, despre cum trebuie sa oferi o experienta cititorilor.

Daca sunteti abonati Orange va puteti juca cu aplicatia pe telefon, o gasiti in app store si in google play si site-ul care trimite mesajele de dragoste mai functioneaza pana pe 15 martie.
Daca nu sunteti abonati Orange, luati-va cel mai recent numar al revistei Elle, deschideti-o (se va deschide oricum direct la insertul special pentru ca e un carton destul de gros ca sa poata ascunde intre copertile lui sofisticarenia instalatiei) si ascultati-va inima.

La propriu.
Foarte foarte tare ideea. Bravos.

elle

Leave a Comment


+ eight = 17


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!