stea celebritati sibiustea celebritati sibiu

Aleea Celebritatilor, Victor Rebengiuc si Tim Robbins impreuna la teatru

In fiecare an, la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, de 4 ani incoace, sambata e un spectacol Gala in care mari celebritati ale lumii teatrului sunt premiate, dar cu cateva minute inainte, cativa dintre actorii si regizorii care au fost in festival primesc o stea pe un Walk of Fame local (Aleea Celebritatilor).

Merg mereu la ceremonia de pe Aleea Celebritatilor pentru ca o stiu de la inceputul ideii ei si imi place mult emotia care e acolo.
Intr-o lume in care creatia ta ramane mai degrama in inima si in mintea spectatorilor, decat inregistrata pe o pelicula – caci aceasta e lumea teatrului – faptul ca numele tau e impietrit, la propriu, pe o strada intr-un oras si ramane acolo pentru totdeauna e un motiv de mare emotie.

De patru ani n-am vazut actor, regizor, critic de teatru rasplatit cu o asemenea stea care sa nu se fi emotionat cand si-a vazut numele inramat in ciment.

Aseara a fost a patra editie a aceste ceremonii si langa Tim Robbins a stat domnul Victor Rebengiuc. Au stele pe alea celebritatilor una langa alta, iar dansii au fost prezenti in festival, asa ca stateau impreuna la ceremonie.

Era in alaturarea aceasta de talent o forma eleganta de dreptate, pentru ca doar contextul vietii face ca unii dintre oamenii cu mare talent actoricesc sa se fi nascut in America, sau in Romania, si destinul lor profesional sa aiba un anume drum.

Dar asezati acolo, pe alea care in cativa ani va uni sala Thalia cu noua sala de teatru si va fi plina de stelute cu nume ale unor mari astiti care au vizitat sibiul, si domnul Rebengiuc si domnul Robbins erau doi actori emotionati ca munca lor ramane pe vecie undeva.

Erau impreuna in acelasi lor, pentru teatru si era egali.

Aseara a fost editia mea preferata de la Aleea Celebritatilor.

Steaua de pe Aleea Celebritatilor dedicata domnului Victor Rebengiuc a fost sustinuta de Raiffeisen Bank.

Leave a Comment


seven − 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!