FoxandDye9FoxandDye9

Cum poti transforma o carte in cutie de bijuterii

Text de Bianca Ion

O casa plina de carti este una care ofera senzatia de caldura, confort si multa iubire – dar cartile nu trebuie sa fie simple decoratiuni de raft.

Un designer din Anglia-  Fox & Dye Design-  a venit cu ideea de a reconditiona cartile vechi si de a le transforma in cutii unice de bijuterii sau in lampi.

Cartile sunt curatate si scobite de stratificarea clasica pentru a forma o clapa superioara si doua sertare. Apoi acestea sunt  captusite cu un material colorat, care completeaza copertele originale si protejeaza bijuteriile de zgarieturi. La toate acestea sunt adaugate manere vintage, pentru a  oferi senzatia de calatorie in timp.

Cartile ne pot ajuta sa iesim din vietile noastre si sa ne punem in pantofii altcuiva. De asemenea tot ele ne pot oferi noi idei si noi perspective ale lumii, idee care este conturata  de Fox & Dye Design prin cartile lampa create de ei. Reproduceri moderne ale filamentelor Edison Bulbs sunt condensate copertelor cartonate ale cartilor, becurile putand fi pornite si oprinte prin intermediul unui comutator de metal.

Iata cateva dintre creatiile lor.

FoxandDye1 FoxandDye4 FoxandDye6 FoxandDye7 FoxandDye12

Leave a Comment


2 × = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!