jamie-kern-lima-3jamie-kern-lima-3

(foto) Design: Cum arata casa de pe plaja a familiei Ellen DeGeneres – Portia de Rossi? –

Postez adesea unele dintre casele celebritatilor pentru ca mi se pare o forma indirecta de educatie vizuala. Aleg doar acele case care au o estetica speciala care ne pot ajuta pe fiecare dintre noi sa ne dezvoltam un gust pentru decoratiuni interioare, pentru organizarea casei etc.

Sigur ca nu vom avea niciodata asemenea spatii (eu va doresc o casa cum e cea din fotografiile de mai jos), dar chiar si asa casa aceasta poate fi o inspiratie pentru multa lume.

Casa are 4 dormitoare, living, 5 bai, terasa, teren de tenis, sala de sport, loc special amenajat pe plaja si pare raiul pe pamant.

Va doresc sa va faceti fiecare cate un mic rai in locurile in care traiti.

jamie-kern-lima-3 jamie-kern-lima-4 jamie-kern-lima-5 jamie-kern-lima-6 jamie-kern-lima-7 jamie-kern-lima-8 jamie-kern-lima-9 jamie-kern-lima-10 jamie-kern-lima-11 jamie-kern-lima-12 jamie-kern-lima-13 jamie-kern-lima-14 jamie-kern-lima-15 jamie-kern-lima-16 jamie-kern-lima-17 jamie-kern-lima-carpinteria-1

One Comment Published

5 years ago / Reply

Iubesc sa ma uit la case, iubesc designul interior si de fiecare data cand ajung in tara ma apuca depresia. Nu sunt nici o experta, dar ma bucura frumusul si bunul simt. Daca ne uitam din exterior la casa asta nici macar nu ne dam seama cat de spatios poate fi inauntru, adica banuim ca e o casa imensa, dar in exterior nu avem un bloc. La noi, se construiesc multe blocuri, mastodonturi de case care din exterior sunt oribile. Nu exista o linie arhitecturale, am impresia ca de fiecare data oamenii vor sa puna in practica zicala : ” orgoliul cat casa”. Asta este …

Leave a Comment


six + = 9


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!