iohannis vs barnaiohannis vs barna

Sunt dintre cei care cotizeaza pentru USR, dar l-am votat pe Iohannis.

Dau bani la USR pentru ca vreau sa creasca in Romania un partid nou curat, care sa se lupte cu coruptii din celelalte partide si sa-i elimine rand pe rand. Cred ca asa contribui si eu cat pot de putin la dezvoltarea democratiei. In aceeasi idee, am semnat pentru ca dl Barna sa poata candida – mai multi candidati curati, mai multe sanse de a ne fi mai bine.

Nu l-am votat pe domnul Barna pentru ca l-am auzit doar criticandu-i pe ceilalti, neavand niciodata un mesaj pozitiv, cu o aroganta care m-a scos din minti de multe ori. Prea mare aroganta pentru asa mica experienta, extrem de neadecvate mesajele, nimic emotional, nimic motivational, nimic care sa ma faca sa-l plac. Nimic care sa arate ca e lider… A fost, cu tot respectul, la fel ca oricare alt PSD-ist care se rasteste la restul lumii pentru ca i se cuvin lucruri din perspectva partidului din care face parte.

Plus prostiile de poze de pe fb: le inteleg tehnica, dezbaterea si controversa lor duc la cresterea notorietatii, dar… too low pentru ce asteaptam eu de la partidul pentru care cotizez. (mi-au trimis acum cateva saptamani si un mail imbecil cu o dezbatere despre cutremure, – sa actionam si pe frici, ca pentru batranii fara carte- la care am protestat direct in scris la ei… oribila strategie care nu are cum sa mearga cand publicul tau a citit si el ceva carti)

Plus, mizeriile ipocrite gen “dati-mi gogoasa cu zahar sa apar murdar in poze sa rada lumea pe net”… – el a zis asta, in timp ce era filmat de baietii de la Recorder.

Imi respect votul, stiu importanta lui si nu l-a fi pus niciodata pe numele domnului Barna, n-are nimic de lider in dansul. (i-as fi votat fara probleme pe Dacian Ciolos sau pe Vlad Voiculescu, voi si face asta la anul la primarie).

Cred ca dl Iohannis a avut cea mai de succes politica externa a unui presedinte roman post decembrist. Stiu etichetele care i se pun, mi se pare propaganda, pentru ca – daca privim in macro – vom vedea cum, si la nivel national, a reusit cu arme legale sa distruga mult rau. Desigur, pe o mare durata de timp, nu foarte rapid.

Apreciez tot efortul celor care au muncit pentru campania dlui Barna, pe unii ii cunosc personal.

Imi pare foarte rau ca analfabeta clasei e in turul 2, dar jumatate din tara seamana cu ea si cealalta jumatate e aroganta in raport cu ei, deci nu ajutam la progres.

Sper sa avem fiecare respect pentru votul celorlalti, oricare ar fi fost el, si sa mergem cat mai multi la vot in turul 2.

Scriu asta nu ca sa va contrati cu mine, nu schimbam nimic, votul s-a dus.

Ci pentru ca oamenii din USR sa aiba si raspunsuri la intrebarea – de ce nu ne-a votat cineva care ne dadea deja bani si ne-a votat la euro parlamentare?

Ca mine mai sunt si altii.

 

3 Comments Published

4 years ago / Reply

Sunt de acord cu criticie la adresa lui Dan Barna. Dar nu-l puteam penaliza in turul 2? Zic si eu.
Turul 1 a fost despre turul 2 fara PSD nu despre Dan Barna 🙁

4 years ago / Reply

a fost pt dv in felul asta turul 1
pt mine a fost o abordare stupida, pentru ca era un atac la altii, o constructie negativa, nu pe ceva bun al candidatului.
adica agream de la inceput ca al nostru nu e chiar foarte bun, oricum nu ne-a zis niciodata de ce ar fi bun, dar e mai bun decat proasta satului.
si noi suntem mai buni decat proasta satului, dar nu candidam pentru ca stim ca nu avem calitati.

la prezidentiale votam omul, partidul la euro/parlamentare si locale.
dl barna n-are nicio competenta pentru job-ul la care concura (dl iohannis la primul mandat venea dupa 10 ani de primarie, deci de intelegerea sistemului public in detaliu).

pentru mine a fost f simplu: am votat cel mai competent dintre toti cei care erau pe buletinul de vot.

4 years ago / Reply

Pana am citit articolul de mai sus am crezut ca e doar parerea mea. Desi de putine ori parerea mea “mi-a tras clapa”. Chiar daca nu sunt cotizant am sperat ca la USR se va intampla ceva bun. Cred ca Dl. Barna va duce USR “in cap”. Pacat de asteptarile votantilor.

Leave a Comment


one + = 10


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!