Bang & Olufsen ucrainaBang & Olufsen ucraina

ASBIS si UNITED24 initiaza o strangere de fonduri pentru Ucraina si ofera o serie limitata de boxe Bang & Olufsen Beosound 2. UNITED24 este platforma de strangere de fonduri initiata de presedintele Volodymyr Zelensky

In razboi nu ai nevoie de sustinere doar la debut, ai nevoie de ajutor medical, militar si – foarte important – emotional. Astazi e Ziua Nationala a Ucrainei un bun prilej sa ne aratam sprijinul, daca simtim si credem in dorinta lor de a ramane independent.

ASBIS si UNITED24, platforma de strangere de fonduri initiata de presedintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, au inceput o strangere de fonduri pentru ajutor medical in Ucraina. 

Pentru a sustine initiativa, marca de lux Bang & Olufsen a creat o serie limitata a emblematicei sale boxe Beosound 2 – aceasta fiind realizata in culorile steagului ucrainean.

Mai multe dintre boxele in editie limitata (care in acest moment nu sunt si la vanzare, sunt doar pentru acest poiect emotionant)  vor fi expuse in magazinele oficiale Bang & Olufsen din mai multe tari pentru a le reaminti vizitatorilor ca e important sa sustina Ucraina. Chiar si magazinul official din Kiev a primi un set din aceste boxe.

Toate donatiile stranse vor fi folosite pentru achizitionarea de aparate cu raze X C-arc. Astfel de dispozitive ii ajuta pe medici sa diagnosticheze rapid fracturile, cresc semnificativ procentul de operatii reusite si salveaza multe vieti, dat fiind faptul ca ranile provocate de schije si fracturile multiple se numara printre cele mai frecvente tipuri de rani suferite de victimele razboiului din Ucraina.

La finalul campaniei de strangere de fonduri, 10 donatori selectati aleatoriu vor primi editia ucraineana a boxelor Bang & Olufsen Beosound 2.

Cum sa participati la tombola pentru a castiga o boxa

Puteti sustine Ucraina si participa la tombola accesand site-ul oficial al UNITED24.

Campania se desfasoara intre pana pe 31 august, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, pe 1 septembrie. Suma minima donata pentru a participa la tombola este de 10 euro. Se poate dona din orice tara. Numarul donatiilor eligibile este nelimitat.

Numele castigatorilor vor fi publicate pe site-ul oficial al platformei de strangere de fonduri UNITED24.

Dupa cum stiti, nu scriu niciodata sa indemn la o donatie fara sa fii donat inainte. Deci da, am donat 10 euro 🙂

Leave a Comment


4 − = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!