Viata noastra e rezultatul felului in care alegem sa privim informatiile. Un exemplu din comentariile unor necunoscuti la o stire frumoasa

De multe  ori cand vad comentariile oamenilor de la postarile in care promovez lucruri de pe urban.ro ma gandesc ca sunt persoane care se nefericesc singure

Care vad, pur si simplu, mai mult partea rea a lucrurilor, jumatatea goala a paharului.

Nu scriem pe  urban.ro stiri triste, vorbim de teatru film muzica, expozitii, descoperiri simpatice, idei faine de calatorie, sau idei pentru o viata mai frumoasa.

Si chiar si in conditiile astea, apar oameni cu atitudini foarte negative. Nu ma refer ca ne critica pe noi, e ok, cateodata o meritam ca ne mai scapa cate un typo, mai avem cate o greseala de exprimare… nu astea sunt problema , ci felul in care aleg ei sa vada cee ace e in jurul lor,.

Ieri am publicat un articol scris de Oana despre un studiu despre cat de mult ajuta discutiile cu prietenii pentru sanatatea mintala, discutiile directe, nu prin sms…  l-am postat pe fb urban, dar si pe pagina mea de facebook. (il gasiti aici)

Si au aparut aceste comentarii.

In esenta e trist ce arata comentariile celor doi care au gasit partea negativa a ideii expuse.

Arata desigur experientele lor triste de viata.

Si e trist ca la o stire care vorbeste despre ceva bun, din care poti invata ceva frumos, ei au proiectat pe chestiunile din viata lor si au transformat informatia in ceva negativ, deci in ceva inutil lor.

Dar oare experientele astea nu au fost provocate de ei prin alegerile pe care le-au facut cand au avut de luat niste decizii si au judecat cu mintea si atitudinea cu care au comentat aici… conditionandu-si prietenii, sau gandindu-se la ce s-ar putea intampla rau in conversatie?!

Zic mereu ca noi alegem cum ne facem zilele si viata; noi alegem sa vedem binele din viata noastra sau doar raul… doar ca reactiile noastre sunt ca urmare a alegerii cu ce vrem sa ne hranim mintea…

Pastrati in minte comentariile de aici, cu ingaduinta pentru experientele triste ale acestor oameni, si alegeti cat puteti de des partea frumoasa a lucrurilor pe care le vedeti in jur, chiar daca apparent nu va afecteaza.

Leave a Comment


six − = 0


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!