laibovitz_AUTOPORTRET_iPHONE_045_Dlaibovitz_AUTOPORTRET_iPHONE_045_D

IKEA și Annie Leibovitz lanseaza un program de mentorat pentru tinerii fotografi. Candidatii trebuie sa fie intre 18 si 25 ani, inscrieri pana pe 30 iunie.

Annie Leibovitz a intrat in rolul primului Artist in Residence al IKEA in ianuarie 2023. Prin colaborarea sa cu IKEA, Leibovitz prezinta unele dintre cele mai impresionante perspective din cel mai recent Raport privind viata acasa, transpunandu-le in portretele uimitoare a 25 de persoane din 7 tari din lume.

Un nou program atractiv de mentorat a fost anuntat ca fiind parte a programului Artist in Residence al IKEA: Annie Leibovitz.

Cinci tineri fotografi pasionati vor avea oportunitatea unica de a fi instruiti de Leibovitz și IKEA. Aceștia vor avea aceeași sarcina creativa ca și Leibovitz: aceea de a exprima prin intermediul fotografiilor perspectivele Raportului anual IKEA privind viata acasa.

Programul de mentorat se adreseaza fotografilor cu varste cuprinse intre 18 și 25 de ani, care sunt invitati sa se inscrie pana pe 30 iunie. Programul desfașurat in perioada iulie – noiembrie 2023 le va oferi celor cinci participanti sfaturi și sprijin din partea lui Leibovitz, mentorat din partea expertilor IKEA, printre care se numara și Marcus Engman, directorul de creatie al Ingka Group, precum și remuneratie pentru munca lor.

IKEA va dezvalui mai multe informatii despre modul in care va prezenta portretele finale surprinse pe durata parteneriatului cu Annie Leibovitz, iar lucrarile participantilor vor fi prezentate la finalul colaborarii cu acest Artist in Residence.

Aici te poti inscrie la acest mentorat chiar astazi.

Am mai povestit ca am avut onoarea de a  o intalni pe Annie Leibovitz. Va doresc din tot sufletul sa va faceti curaj si sa va inscrieti in program (dati-le copiilor dvs pasionati de fotografie stirea).

Va fi nu doar despre fotografie, ci si despre timiditate si curaj, pentru ca doamna Leibovitz este o persoana f f f timida.

Bafta multa

Leave a Comment


nine × = 27


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!