Sa mai prostim niste prosti, sau cum sunt listata la o agentie ca si cum m-ar reprezenta in contracte publicitare, dar n-a vorbit nimeni cu mine despre asta.

Update ora 17.23 Ca urmare a articolului meu doamna/domnisoara a trimis mail catre toate agentiile sa rectifice prezenta mea in portofoliul lor

Astazi la ora 13 a plecat catre agentiile de publicitate o prezentare de la agentia You Talent care sustine ca ma reprezinta si pe mine printre multi altii.

Sunt si cativa oameni faini acolo, dar si multe fete in chiloti, asa ca imediat prietenii din agentii au inceput sa ma intrebe daca stiu ceva de grevyo si daca sunt parte din aceasta agentie.

Habar nu am cine e, mailul a plecat de la luiza ganea care e sigur o sarlatanca pentru ca nu a vorbit niciodata cu mine sa ma reprezinte.

In plus, e atat de habarnista doamna sau domnisoara incat trece in prezentarea mea ca ei pot vinde urban.ro/ Bazavan.ro.

Daca i-ar fi placut cartea si ar fi citit pe site-urile de specialitate ar fi aflat ca urban.ro are vanzarile exclusive la EAD firma de publicitate a lui Orlando Nicoara, care e de altfel partenerul meu in proiectul urban. ro

Dar intre atatia chiloti, ca sa dea bine la clienti sa punem si pe cineva serios.

Am informat-o pe dna ganea ca urmeaza sa-i dau in judecata daca nu vad o dezmintire publica si, evident, daca nu ma scot din prezentarea lor. Pana la ora 16.00 cand scriu acest articol nu mi-a raspuns nimeni.

Sunt sigura ca o sa tot apara sarlatani de felul asta, acum cativa ani cineva isi facuse un cont de fb cu numele meu si cerea bunuri de la designeri. I-am trimis direct politia la usa.

Eu nu solicit nimanui niciun bun, de niciun fel. Deci daca primiti asemenea solicitari sunt false.

In contracte publicitare pentru urban.ro ma reprezinta Nicoleta Nedea la EAD, iar in dreptul meu imi negociez contractele

Pentru cei care faceti asta, sa stiti ca sunt de multi ani in aceasta meserie si agentiile de publicitate, precum si multi clienti, au numarul meu de telefon si verifica direct cu mine de fiecare data.

Si nu voi ezita nicio clipa sa semnalez sarlatania si sa va dau in judecata.

Va recomand din inima sa ocoliti agentia you management,  sunt hoti dovediti.

Acesta este textul care a plecat catre agentii insotit cu multe prezentari de oameni cu activitate in online. e fals, e sarlatanie, #casastiti (greselile de gramatica sunt ale luizei ganea )

***

Buna dragilor,

Suntem o agentie ce impresariem peste 100 de Artisti si Influenceri, impreuna cu care putem face postari Instagram, Tik Tok, Facebook sau Youtube super cool ,pentru brandurile existente in portofoliul vostru. Impreuna cu Macroinfluencerii si Microinfluencerii nostrii am colaborat cu peste 100 de branduri de top, cu rezultate foarte nice si preturi foarte mici.

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca suntem o echipa cu un vibe super cool, atenti la nevoile si profilul clientului. Sigur iti va face placere sa lucrezi cu noi, iar clientul va fi de fiecare data multumit.

GOOD NEWS ! Avem in portofoliu Artisti si Influenceri NOI ! Check the Presentation ! 😊

Multumim 😊

                   Luiza Ganea

Director of Talent Management

One Comment Published

10 months ago / Reply

Da periculoasă mai sunteți :))

Leave a Comment


+ seven = 13


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!