Little People,Big DreamsLittle People,Big Dreams

A fost ziua lecturii. La McDonald’s® la Happy Meal poti sa primesti o carte. „Little People, Big Dreams™”au la baza povestile unor oameni exceptionali: creatori, artisti, oameni de stiinta si lideri.

Stiu ca pe multi gandul de a manca la McDonald’s inseamna a ti se intampla ceva rau. eu nu cred asta, sunt constienta ca in tara aceasta – cum am mai scris – pentru un copil necajit – si nu numai, un hamburger de la McDo inseamna un rasfat.

Si il merita din plin, daca doar asta e ce isi poate permite.

Imi place mult programul asta cu carti de la McDo care incurajeaza cititul in randul copiilor prin seria de carti „Little People, Big Dreams™”, care au la baza povestile unor oameni exceptionali: creatori, artisti, oameni de stiinta si lideri, cu realizari incredibile si contributii semnificative in diferite domenii.

Programul Happy Meal™ Readers, prezent in toate restaurantele McDonald’s din Romania, reprezinta angajamentul companiei de a stimula interesul pentru lectura si de a oferi modele inspirationale copiilor.

Cartea vine la Happy Meal care costa 14 lei si pentru un parinte care nu-si permite sa-i cumpere carti copilului lui, dar si-ar dori ca el sa-si depaseasca conditia, sa faca scoala, sa aiba putere si aripi sa zboare pe drumului, pentru un asemenea parinte poate fi o gura de aer.

Plus ca pentru un copil, o carte care vine de la McDonald’s e mai atractiva decat una din librarie, si il poate inspira, ii poate arata o lume la care sa viseze si sa lupte sa o atinga.

Colectia Happy Meal™ Readers continua sa inspire si in 2024, cu titluri captivante precum „Pot fi o legenda a sportului”, povestile lui Pele si Muhammad Ali, „Pot fi un scriitor plin de inspiratie”, povestile Mayei Angelou si ale Jane Austen, „Pot fi astronaut”, povestile lui Neil Armstrong si Sally Ride, „Pot fi un atlet extraordinar”, povestea lui Terry Fox, „Pot fi un alpinist curajos”, povestea lui Tenzing Norgay, „Pot scrie o poveste infricosatoare”, povestea lui Mary Selley. Cartile sunt disponibile in restaurantele McDonald’s® in limita stocului disponibil.

1.2 milioane de carti au fost alese de catre clientii McDonald’s in 2023, iar de la lansarea programului, in 2019, peste 2.7 milioane de carti au fost alese in locul jucariilor, odata cu achizitionarea meniului Happy Meal.

*

Conform sondajelor si statisticilor, in Romania 11 milioane de oameni nu au citit nici macar o carte.

*

Cum ziceam la inceput stiu ca puristii vor sari in sus si vor spune orice au citit ei de rau despre Mc Donald’s. Dar… pentru un parinte care NU ARE BANI si nici stiinta sa aleaga carti, aceasta idee de carti cu Happy Meal e minunata si il poate ajuta pe copilul lui.

Altfel, urmeaza sa scriem pe urban.ro in sectiunea dedicata Olimpiadei cam cati hamburgeri de la McDO se mananca in satul olimpic in timpul Jocurilor Olimpice…

Am fost la Londra, in culisele olimpiadei, am vazut cum aratau restaurantele sportivilor, am aflat cat de multi hamburgeri se mancau zilnic.

Nu este un articol platit 🙂 voi scrie despre carti oricand si oricat cu mare mare drag. pentru ca stiu ca pot schimba minti si vieti.

Leave a Comment


three × 2 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!