tabu – special film/teatru. inimi cicatrizate/ gramofonul

cind am vzt inimi cicatrizate (acum 2 ani, la constanta, piesa regizata de radu afrim) mi-am dorit f f tare sa am un gramofonel ca al unuia dintre personaje.

eva se numeste personajul, e infirmiera intr-un sanatoriu de atit de multa vreme incit toti cei care sunt acolo internati o considera o mobila. pentru ea, gramofonul unuia dintre pacienti e accesul la lumea de afara, muzica lui inseamna pt ea ceva la care n-o sa ajunga niciodata. pentru ca toti fac glume pe seama dorintei ei de a avea gramofonul, si cum nu-si poate cumpara unul, si-a fct mai multe gramofonele din ghips cu care se joaca pe ascuns.

mi-a plct mult secventa asta, cu joaca, bombaneala evei pe ascuns. si mai ales mi-a plct simbolul pe care-l aveau gramofonelele din ghips ( daca nutz dau altii ceea cetz doresti, iti poti face tu lumea ta in care sa te bucuri) .

zilele trecute interpreta evei din piesa (lana moscalciuc, incredibil de frumu in realitate) mi-a adus un gramofonel. facut special pentru mine.

in prima seara am dormit cu el la capul patului, acum sta pe o masuta destul de aproape de mine. e mic, fragil si plin de simboluri, iar eu il iubesc tare tare.

iata foto din joaca evei, iar aici povestile de la vremea vizionarii piesei, care a fo si prima mea intilnire face to face cu (acum prieten cu mine) radu.

piesa, din pacate, nu se mai joaca. foto by radu afrim

*

de miine mergem la teatru. a vnt in bucuresti Andrei Serban (m-a sunat cind eram la londra, voi merge sa vad unchiul vania la bulandra) si incepe Festivalul National de Teatru (la care mergem sa ne distram pentru ca, exceptind citeva piese, restul e o mare….tristete)

6 Comments Published

16 years ago / Reply

Scuze pentu off-topic dar nu am avut de ales. Eu cred ca glumiti cu formularul ala de inregistrare de la Tabu. Am incercat dar e prea mult.

Citeva comentarii la articolul tau despre A. Birchall. Nu trebuie publicate.
***************

Tabu si un dresaj aproape perfect. As as defini eu reactia, sau mai bine spus, absenta reactiei la facatura inscenata impotriva A. Birchall. (Indiferent de detalii)
Mai ales de la femei. Tu esti una din exceptii desi teztul tau(f scutr) include si o scuza pentru ca “ii iei apararea” A. Birchall (Cristina nu e interesata de politica-un bun exemplu de urmat pentru cititoarele ei- si asa ca isi poate permite).
” sa începem de undeva să renunţăm la prejudecata că o femeie nu poate reuşi în carieră cu mintea ei şi prin munca ei.” ????
Trebuia inceput de mult Cristina.
Nu intelegeti ca toate indoieliile aste sint valabile si pentru voi? Sau aveti “TALENT” tatuat in frunte?

De ce va numiti voi TABU?

16 years ago / Reply

da sunt valabile si pt noi indoilelile astea.
dar sper ca avem armele (mintea si sufletul) sa aratam ca nu trebuie sa existe indoieli.

talentul nu te ajuta nici tatuat, nici netatuat, decit in foarte mica masura. restul e munca si perseverenta.

indiferent ca esti tabu sau nu.
eu asa cred si asa mi s-a intimplat in viata:)

* nu stiu care e problema cu formularul, explica-mi ca sa stiu ce sa spun tehnicilor.

16 years ago / Reply

Ti-am citit toate comentariile la “Inimi cicatrizate” si ard de dor sa o citesc. Aici nu se gaseste decat “Intamplari din irealitatea imediata”, tradusa in franceza. Intamplator mi-a atras atentia de curand asupra lui Max Blecher si o prietena din Spania (reporter cultural la “El Mundo”), asa mi-am dat seama cat am inca de invatat despre Romania. O sa incerc sa fac rost de carte oricum, merci.

16 years ago / Reply

Multumesc. Respect!
Formularul e functional dar e prea mare si prea multe detalii sint obligatorii. Sint aprox 18 intrebari din care 13 sint obligatorii. Nu aveti nevoi de toate informatiile alea ptr a va cunoste cititorii. Nume, sex si virsta (si poate domiciliul) sint suficiente. Pentru personalizarea continutului puteti ruga cititorii sa completeze profilul dupa inregistrare.
Sint convins ca ii impedica pe multi sa comenteze articolele voastre.
Doar bine,

16 years ago / Reply

antoaneta, trimite-mi te rog adresa ta de mail inca o data pe mailul meu.

tio, tehnicii au citit mesajul, vom afla reactiile lor soon:)

zi frumu la amindoi

[…] ca sa vad dramatizarea lui Radu Afrim de acum citiva ani, inspirata de acelasi text.am chiar o bucatica mica din decorul acelei piese, cadou de la Lana Moscalciuc, actrita cu un rol cheie in acea […]

Leave a Comment


× five = 40


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!