Colombo are Alzheimer

fiica adoptiva a actorului Peter Falk ( domnul Colombo) se cearta cu sotia acestuia pe tema cine sa-l gazduiasca pe ultima suta de metri din viata. o fac la tribunal, pentru ca sunt interese financiare mari.
colombo are alzheimer.
procesul mama-fiica a inceput azi.

*
in masina pe drumul catre casa, vorbeam cu ana si noemi despre Alzheimer. nu-mi mai aduc aminte cum am ajuns la asta, dar le-am povestit de cartea “Losing My Mind: An Intimate Look at Life with Alzheimer’s”, un jurnal al unui domn -Tom DeBaggio – care la 57 de ani a fost diagnosticat cu alzheimer si a scris tot ceea ce simtea pina cind, la propriu, si-a pierdut mintile.
cind am ajuns acasa, aveam pe mail stirea cu colombo.
sumbre coincidente.

6 Comments Published

15 years ago / Reply

Apropo de carti pe teme de genul acesta, s-a intamplat sa-ti cada in mana sau poti sa-mi recomanzi vreo carte care sa tina pasul cu evolutiile copiilor bolnavi de SIDA sau infectati cu HIV? Nu sunt deloc neimportante transformarile fizice, dar m-ar interesa mai cu seama cele psihice.

Cartea de care pomeneai, “Losing My Mind: An Intimate Look at Life with Alzheimer’s”, banuiesc ca nu e de gasit si pe la noi… Nu?

Multumesc,
Mihaela

15 years ago / Reply

nu stiu carti despre HIV, dar dau mai departe intrebarea ta catre cineva care stie sigur.

nu, Losing my mind… nu e tradusa la noi. am cumparat-o via amazon dupa ce am gasit, intr-un articol, o referire la ea.

15 years ago / Reply

Multumesc.

Astept cu drag propunerile.

Toate bune,
Mihaela

15 years ago / Reply

Buna Mihaela,

Informatii despre progresia HIV la copii, tratament, reactii adevrse si ultimele stiri din domeniu gasesti pe http://www.senspozitiv.blogspot.com sau pe http://www.aidsmap.com – in limba engleza, de unde preluam si noi informatiile. Daca este ceva ce te intereseaza in mod special si nu gasesti aici, poti intreba pe blog si eu sau un medic iti vom raspunde la intrebarea. Fundatia pentru care lucrez a publicat si un ghid pentru medici despre progresia HIV la copii, daca vrei poti trece pe la mine si iti dau un exemplar.

O zi buna,
Alina

15 years ago / Reply

Multumesc.

Sigur, m-as bucura sa ne intalnim. Banuiesc ca datele de contact de pe siteul Asociatiei, http://www.senspozitiv.ro/, sunt valabile. Am sa va caut.

Multumesc, Cristina.

Un week-end minunat,
Mihaela

15 years ago / Reply

Ma gasesti pe Str. Agricultori 116A, Sector 2, Tel 021/323.68.68, intre orele 11.00 – 17.00, la sediul Fundatiei Romanian Angel Appeal. Te astept

Leave a Comment


× 2 = six


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!